"Vrem sa pastram Romania in clasa A"

Joi, 17 Ianuarie 2008, ora 10:33
1068 citiri
"Vrem sa pastram Romania in clasa A"

Varujan Vosganian vrea neaparat ca echipa de lobby sa ajunga in Germania, Franta si Marea Britanie. Delegatia care va sprijini imaginea economiei in Europa si care va fi condusa de ministrul Finantelor, Varujan Vosganian, va trece in mod sigur prin patru tari: Germania, Franta, Marea Britanie si Olanda.

Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, oficialii romani urmaresc sa discute si cu autoritatile acelor state, dar mai ales cu investitorii care au interese in Romania. "Orice tara isi face lobby si acest lucru nu este un semn de slabiciune. Problema a fost tratata anecdotic, nu este o delegatie constituita in acest sens, ci este vorba despre participarea noastra la evenimente internationale. Este nevoie de un mesaj coordonat din partea Guvernului si a Bancii Nationale, care sa fie perceput de companii si de agentiile de rating pentru ca Romania sa-si pastreze pozitionarea in clasa A in privinta investitiilor", a spus ieri Vosganian.

Ministrul si experti din BNR au inceput deja procesul de lobby saptamina aceasta, la forumul Euromoney, desfasurat la Viena.

<a href=http://www.cotidianul.ro/index.php?id=17055&art=41544&cHash=f81333e13a>Cotidianul</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.