Szoboszlai Laszlo Erik, director de vanzari Balneoclimaterica Sovata

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 05:50
6332 citiri
Szoboszlai Laszlo Erik, director de vanzari Balneoclimaterica Sovata

Szoboszlai Laszlo Erik, Director de vanzari Balneoclimaterica Sovata

Sovata este cunoscuta inca din vremea romanilor care exploatau sarea de aici insa prima mentiune documentara dateaza din anul 1597 cand sunt mentionate efectele benefice ale apelor de aici asupra organismului uman.

Localitatea Sovata este declarata statiune in anul 1884 iar in 1952 primeste titlul de oras, in zilele noastre avand aproximativ 12240 locuitori si 4 localitati in subordine (Capeti, Iliesi, Sacadat, Sarateni).

Statiunea Sovata este asezata la poalele Muntilor Ghiurghiului, in imediata apropiere a orasului cu acelasi nume, la o altitudine de 475-600

•Sejur de 3 nopti in Sovata, de la 285 lei

•Vrei un picnic pe malul lacului Ursu?Alege pachetul de 1 mai la Sovata

•Pastele in Sovata, de la 299 lei/persoana

"De 1 Mai am pregatit turistilor un pachet care include, pe langa demipensiune si un picnic pe malul lacului Ursu. In ceea ce priveste sarbatorile pascale, turistii pot petrece 3 nopti de cazare cu demipensiune, intr-un hotel de 4 stele, cu preturi incepand de la 529 lei/persoana. Pachetul include pranzul festiv de Paste, programe pentru copii, proceduri wellness,intrare gratuita la spa etc", a declarat Szoboszlai Laszlo Erik, director de vanzari al Balneoclimaterica Sovata.

#Szoboszlai Laszlo Erik, #Sejur de 3 nopti in Sovata, #de la 285 lei, #Vrei un picnic pe malul lacului, #Pastele in Sovata, #de la 299 lei persoana , #Turism