Vara IMM-urilor: asteptari, oportunitati, finantare si educatie pentru business

Luni, 06 Iulie 2015, ora 15:44
19609 citiri
Vara IMM-urilor: asteptari, oportunitati, finantare si educatie pentru business
foto: Oxygen Events

"Vara IMM-urilor", un nou proiect care cuprinde 2 evenimente: editia a 5-a a Conferintei "SOS: IMM-urile" si a 2-a editie a workshop-urilor educationale "Educatie pentru maine, Educatie pentru Business", ambele evenimente dedicate antreprenorilor, se va desfasura in perioada 9 - 10 iulie 2015.

Cele doua evenimente fac parte din seria de evenimente educationale "ROMANIA, INCOTRO?".

"Vara IMM-urilor" este o intalnire interactiva intre antreprenori, autoritati, finantatori si consultanti care se axeaza pe doua teme principale: sursele de finantare impreuna cu instrumentele financiare dezvoltate pentru sprijinirea activitatii IMM si educatia pentru business.

Cele doua zile ale evenimentului construite pe un maxim impact cuprind dezbateri, ateliere de lucru si focus-grupuri dedicate mai multor subiecte - creditare, produse inovative, resurse umane, competitivitate si productivitate, leadership, dezvoltarea afacerilor, in care antreprenorii vor afla informatii noi si valoroase pentru afacerile lor si vor putea exprima, totodata, punctele lor de vedere.

IMM-urile s-au dovedit a fi fundatia dezvoltarii unei economii sanatoase si dinamice. Uniunea Europeana recunoaste acest fapt si, in consecinta, a ales sa aloce resurse importante pentru incurajarea inovarii la nivelul intreprinderilor mici si mijlocii.

Romania, membra a Uniunii Europene, a aliniat politicile publice in domeniul IMM la aceasta realitate si a dezvoltat instrumente financiare si programe finantate din fonduri structurale si de coeziune menite sa incurajeze inovatia in intreprinderile mici si mijlocii.

Cea de-a doua zi, construita pe seminarii interactive, este dedicata exclusiv antreprenorilor, atat celor cu experienta, cat si celor aflati la inceput de drum.

Pe tot parcursul acesteia, toti antreprenorii si profesionistii prezenti vor discuta despre noile tendinte sau strategii eficiente de business, managementul performantei, formule pentru finantari, instrumente de cunoastere a clientului de business, accesare fonduri europene si cele mai bune cai de recrutare personal calificat, talentat si dedicat.

Mai multe detalii despre eveniment, pe www.oxygen-events.ro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#eveniment intreprinderi mici mijlocii, #eveniment business Romania 2015, #Vara IMM Bucuresti 2015 , #Stiri IMM