Afla ce rafturi iti trebuie pentru un magazin ori spatiu comercial!

Luni, 12 Iunie 2017, ora 10:04
8835 citiri
Afla ce rafturi iti trebuie pentru un magazin ori spatiu comercial!

Daca esti in cautarea unor echipamente speciale pentru un magazin sau un spatiu comercial cel mai bine este sa apelezi la sfaturile unui specialist in acest domeniu.

Daca decizi sa faci singur acest lucru nu ramane decat sa stii exact care sunt caracteristicile spatiului de depozitare si ce tip de rafturi vrei sa achizitionezi. Nu trebuie sa te grabesti si sa cumperi orice fel de rafturi, este bine sa alegi un brand care ofera produse de calitate si siguranta in ceea ce priveste functionalitatea si rezistenta structurii acestora.

Frameworks SRL, al carui site de prezentare este http://rafturionline.ro/, ofera o gama larga de servicii cu privire la sistemele de depozitare utilizate pentru spatiile comerciale. Serviciile sunt complete in ceea ce priveste comercializarea mobilierului si a rafturilor necesare pentru magazine, supermarket-uri, birouri, depozite si alte spatii comerciale sau industriale.

Se pot achizitiona la preturi avantajoase tot felul de produse: rafuri de perete, gondole sau rafuri de mijloc, rafturi de arhivare, de depozitare, de panificatie, de legume-fructe, carucioare, mese pentru casa de marcat, cosuri de mana, porti de acces, etc.

Pentru a depozita marfurile grele ai nevoie de rafturi metalice care sunt realizate din otel si rezista la suprasarcini. Astfel de rafturi metalice sunt perfecte pentru stocare si depozitare si sunt intr-o gama destul de variata. Daca ar fi sa le comparam cu rafurile din alte materiale - sticla, lemn sau plastic - putem spune ca sunt din punct de vedere calitativ net superioare deoarece sunt mai rezistente si pot suporta greutati mai mari.

In depozitul centrelor comerciale sunt necesare rafturi de depozitare pentru paleti pentru sarcina mare si pentru depozitarea marfii paletizate. Astfel de rafturi trebuie sa fie robuste deoarece ele se folosesc pentru organizarea unor marfuri foarte grele si mari. Avand in vedere faptul ca exista o mare varietate de produse si metode de ambalare este normal ca si configuratia unor astfel de rafturi sa fie diferita.

Cu ajutorul lor marfa se depoziteaza la orice nivel, va fi folosita atunci cand va fi nevoie, se va putea stoca o gama larga de produse si va oferi o solutie avantajoasa in ceea ce priveste pretul comparativ cu al altor sisteme de stocare. In cazul unei firme se pot folosi rafturi de achizitionare sau rafturi de depozitare care pot avea mai multe polite si pe care se pot stoca dosare cu documente sau carti.

Pentru un atelier de vulcanizare sau un service auto se pot achizitiona rafturi de depozitare pentru anvelope care sunt foarte utile in folosirea eficienta a spatiului. Chiar si un conducator auto poate avea nevoie de un raft de depozitare pentru anvelope deoarece dupa cum se stie de 2 ori pe an se confrunta cu problema de stocare a cauciucurilor (de iarna sau de vara). El va fi fericit sa stivuiasca cauciucurile intr-un colt al garajului, astfel sa nu ocupe prea mult din spatiul si asa destul de limitat al acestuia.

Aceste rafturi de depozitare dar si diferite articole de mobilier necesare unui magazin sau supermarket se pot comanda de pe siturile care comercializeaza astfel de produse online. Este destul de simplu, se aleg produsele dorite din catalogul magazinului, iar acestea se comanda cu ajutorul iconitei cu carucior ce apare pe pagina de prezentare a fiecarui produs in parte.

In cosul virtual se pot vizualiza produsele alese si apoi se va inregistra comanda. Plata se face in numerar, prin card sau prin ordin de plata. Livrarea se face prin firma de transport, plata transportului depinde de greutatea coletului dar si de zona sau de distanta unde va fi trimis acesta.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#rafturi depozitare cum alegi, #rafturi depozitare cauciucuri, #rafturi depozitare pret , #Stiri IMM