3 carti pentru dezvoltare personala ce-ti ajuta si afacerea

Luni, 17 Iulie 2017, ora 12:35
2710 citiri
3 carti pentru dezvoltare personala ce-ti ajuta si afacerea

Orice antreprenor sau persoana care doreste sa porneasca o afacere trebuie sa inteleaga faptul ca mediul business este unul foarte dinamic, motiv pentru care e nevoie de o continua adaptare la schimbari, ce au loc frecvent, si de o puternica dorinta de cunoastere si informare.

Sa ai un business de succes este telul catre care tintesc toti oamenii de afaceri, insa cati dintre ei inteleg faptul ca personalitatea lor joaca un rol important?

Adevarul este ca in spatele fiecarei afaceri se ascunde un caracter puternic, motivat, care analizeaza cu atentie schimbarile ce se produc, actioneaza eficient sub presiune, ia cele mai bune decizii in momente-cheie si este capabil sa se adapteze eficient la orice tip de tranzitie sau situatie intampinata.

Cu alte cuvinte, o afacere se va ridica atat de mult cat este nivelul intelectual si comportamental al proprietarului ei.

Prin urmare, in cele ce urmeaza vom prezenta 3 carti dezvoltare personala care vor schimba viziunea si perspectivele din care poate fi privita viata, implicit mai multe modalitati de a construi o afacere.

#1 "Alege sa devii - caiet de lucru pentru dezvoltare personala"

Cand aducem in discutie tot ceea ce tine de o personalitate puternica si aspectele relationate cu dezvoltarea acesteia, este important ca sfaturile oferite sa fie sustinute de o experienta bogata.

Iata si motivul pentru care acest Caiet de lucru este ideal pentru aceia care isi doresc sa descopere si sa aprofundeze aspectele ce duc la un bun echilibru intre corp, minte si spirit.

Acest material de lucru cu sine, conceput atent si cu o structura pragmatica, este realizat de catre Editura For You cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta.

Editura For You, adevarat reper al lecturilor de calitate, a dorit sa le ofere cititorilor sai o completare si o prelungire practica a experientei de lectura a cartilor publicate in aceste doua decenii.

Unul dintre aspectele principale urmarite in Caietul de lucru "Alege sa devii" este chiar acela de a te invata cum sa-ti formulezi obiective personale si profesionale cu scopul de a-ti imbunatati relatia cu propria persoana si cei din jur.

Asadar, lucrul cu acest Caiet iti consolideaza si eficientizeaza comunicarea in cadrul afacerii, oferindu-ti instrumente utile pentru a-ti imbunatati relatiile de afaceri.

#2 "Ce-ar fi daca? Provocarile cunoasterii de sine", autor Eldon Taylor

Istoria antreprenoriatului a dovedit in nenumarate cazuri ca, atunci cand exista curiozitate si se experimenteaza modalitati noi de a efectua diverse lucruri, au loc descoperiri sau tehnici inovative, ce conduc fara doar si poate catre un succes rasunator.

Exact acest aspect este urmarit in cadrul acestei carti, realizata de catre un autor recunoscut pentru abordarile interdisciplinare pe care le prezinta si pentru modul in care ii poarta pe cititori intr-un taram aparte, unde cunoasterea mecanismelor gandirii constituie cheia tuturor misterelor.

Eldon Taylor ii provoaca si ii indruma pe cititori sa gandeasca mai profund pentru a se feri de manipulare si prejudecati si pentru a-si construi singuri si in deplina cunostinta de cauza cele mai potrivite reactii in interactiunile personale, profesionale si sociale.

#3 "Alegeri si iluzii. Cum am ajuns unde sunt si cum ajung unde vreau sa fiu?", autor Eldon Taylor

Vom completa aceasta propunere de lista cu carti pentru dezvoltare personala tot cu un titlu semnat de Eldon Taylor. Asa cum o arata si titlul, abordarea prezentata in cadrul acestei lucrari incearca sa deschida calea catre o cercetare launtrica pentru a descoperi adevaratul sens al vietii.

Intrucat fiecare alegere ne poarta catre o anumita directie, constientizarea acestui mecanism poate fi pusa foarte usor in practica atunci cand este vorba despre o afacere. Gasirea celei mai potrivite cai va aduce un plus de performanta, va conduce la cele mai bune decizii, iar succesul nu va ezita sa apara.

Privind dintr-o alta perspectiva, prezentul pe care-l traim nu este nimic altceva decat rezultatul alegerilor pe care le-am facut in toata aceasta viata!

Asadar, e important sa intelegem ca, pentru a descoperi calea catre succes - indiferent ca este vorba despre o afacere sau despre viata privata -, trebuie sa punem accent pe dezvoltarea personala, iar lectura este cea mai buna modalitate de a realiza acest lucru.

Toate cartile prezentate mai sus pot fi achizitionate la preturi mai mult atractive chiar de pe site-ul editura-foryou.ro, un loc in care pasionatii de lectura vor descoperi o colectie de carti minunate, semnate de autori consacrati la nivel mondial.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#carti dezvoltare personala , #Leadership autentic