Unul dintre cei mai mari operatori de turism din Europa: Vreti vacanta ieftina? Mergeti in Bulgaria!

Sambata, 12 August 2017, ora 15:21
1542 citiri
Unul dintre cei mai mari operatori de turism din Europa: Vreti vacanta ieftina? Mergeti in Bulgaria!
Foto: Arhiva Pixabay

In aceasta perioada, foarte multi turisti aleg ca destinatie de vacanta Spania. O greseala, spune directorul general al grupului de turism european TUI, Fritz Joussen.

Potrivit acestuia, alternative la Spania plina de turisti si foarte scumpa pot fi Bulgaria si Republica Capului Verde, din largul coastelor Africii de Vest.

"Spania e plina (de turisti - n. red.) ", declara Fritz Joussen, in contextul in care turistii se inghesuie aici, in conditiile in care exista ingrijorari legate de securitate in tari ca Tunisia, Egipt sau Turcia, destinatii de vacanta preferate pana acum doi ani.

"Anul trecut a fost un record de turisti (in Spania - n. red.) si anul acesta va fi un nivel similar", a mai spus Fritz Joussen, dupa publicarea rezultatelor financiare ale TUI.

Numarul turistilor din Spania a crescut cu 12% in prima parte a lui 2017, ajungand la 36,4 milioane, dupa cum arata The Guardian.

Potrivit lui Joussen, daca nu vrem sa platim prea mult pentru o vacanta, o idee buna ar fi sa alegem alte destinatii. Bulgaria e una dintre alternative, mai spune el.

Citeste si Topul competitivitatii in turism: Pe primele locuri sunt tari vizate recent de atentate. Romania sta foarte prost

A.S. ...citeste mai departe despre "Unul dintre cei mai mari operatori de turism din Europa: Vreti vacanta ieftina? Mergeti in Bulgaria!" pe Ziare.com

#Spania vacanta scumpa, #turisti Spania vara 2017, #vacante Bulgaria ieftine, #operatori turism vacante vara 2017 , #Stiri Vacanta