Guvernul a investit peste un milion de euro intr-un stadion comunal folosit in Liga 5: Iata cum arata

Sambata, 12 August 2017, ora 14:57
1562 citiri
Guvernul a investit peste un milion de euro intr-un stadion comunal folosit in Liga 5: Iata cum arata
Foto: Captura video Facebook

Guvernul Romaniei a investit peste un milion de euro intr-un stadion comunal utilizat de o echipa ce evolueaza in Liga 5!

Compania Nationala de Investitii a finalizat anul trecut proiectul denumit "Complex sportiv in comuna Santamarie Orlea", cu un cost de 4.666.488.

Cei de la ProSport au mers in localitatea aflata in vecinatatea Hategului pentru a discuta cu primarul care a obtinut finantarea pentru acest proiect.

Edilul este incantat de realizarea sa si a povestit care au fost procedurile.

"Noi avem traditie aici cu fotbalul, dar baza sportiva se degradase. Am depus o solicitare la Compania Nationala de Investitii pentru constructia unui complex sportiv. M-au intrebat daca am actele necesare pentru a intra in programul lor de finantare. Le-am spus ca da, le-am prezentat, am facut proiectul, l-am sustinut in comisii, prima oara la CNI si apoi la Ministerul Dezvoltarii.

Mi-au spus ca proiectul e bine intocmit, au organizat licitatia pentru proiectare, achizitii si executie si apoi s-a trecut la derularea investitiei, care a durat un an si trei luni. In august 2016, a fost gata!", a explicat primarul din Santamarie Orlea.

Complexul din comuna hunedoreana include un stadion cu o tribuna acoperita ce are capacitatea de 870 de locuri, vestiare, sala pentru recuperare si un teren ce poate fi folosit pentru handbal sau tenis de camp.

Iar lucrurile nu se opresc aici, caci primarul vrea sa propuna un nou proiect la CNI, de aceasta data pentru o sala de sport.

Iata cum arata complexul sportiv de un milion de euro din comuna hunedoreana:

...citeste mai departe despre "Guvernul a investit peste un milion de euro intr-un stadion comunal folosit in Liga 5: Iata cum arata" pe Ziare.com

#stadion comuna Hunedoara, #Santamaria Orlea stadion, #Guvern bani stadion , #Stiri Sport