Intero Cloud Management lanseaza softul de management medical InteroCloud Practice

Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 17:07
1500 citiri
Intero Cloud Management lanseaza softul de management medical InteroCloud Practice

Intero Cloud Management a anuntat astazi lansarea primului sau sistem de management online pentru clinici si spitale: InteroCloud Practice Management bazat in cloud.

Intero Cloud Management a dezvoltat un sistem software 100% online, accesibil de pe orice dispozitiv si din orice locatie, care va oferi medicilor instrumente puternice pentru a face managementul afacerilor din domeniul asistentei medicale mai eficient si mai putin costisitor, reducand erorile si, in cele din urma ajutand la oferirea de servicii de calitate pacientului.

Directorul general, Bogdan Zecheru, a comentat: "Clientii nostri au continuat sa ne spuna ca sistemele de tipul softurilor medicale disponibile astazi pe piata nu raspundeau nevoilor lor, erau prea greoaie sau nu furnizau functionalitati specifice necesare pentru o anumita specializare medicala. Noi am raspuns acestei cerinte cu InteroCloud Practice Management".

InteroCloud este un soft medical care poate fi si personalizat la cerere. Solutia online include un sistem sofisticat de management al cabinetului sau clinicii medicale, un modul de programari foarte usor de folosit si extrem de eficient, cu integrare SMS, modul evidenta pacienti cu istoric medical complet, antecedente medicale, fisa pacientului, evidenta consultatii, servicii medicale, si gestiune de produse.

Consideram, pe baza discutiilor cu clientii, ca am construit un produs complet cu o cerere substantiala in piata. Un diferentiator cheie este capacitatea noastra de a dezvolta in continuare platforma, pentru a acoperi absolut toate necesitatile de administrare ale clinicilor si spitalelor din Romania si nu numai.

Directorul executiv, Adrian Zala a comentat: "Raportul calitate-pret este absolut uimitor, pentru ca am reusit sa lansam in piata un produs extrem de eficient la un cost foarte avantajos. Practic, tariful este unul transparent si include un abonament lunar, la un cost de numai 79 de lei pe luna. Totodata, clientii nostri au avantajul ca atat suportul tehnic cat si absolut toate update-urile vor fi gratuite pe toata perioada contractuala."

InteroCloud se asteapta sa continue sa introduca noi produse si sa faca upgrade-uri pe baza a ceea ce clientii nostri au si vor continua sa ne comunice in saptamanile si lunile urmatoare. Suntem incantati de viitorul nostru si indemnam angajatii, actionarii si clientii nostri sa urmareasca progresul nostru la www.interocloud.ro.

Despre InteroCloud

Intero Cloud Management este un furnizor de solutii medicale IT. Intero Cloud le ofera medicilor, si altor furnizori de asistenta medicala utilizarea unei platforme sigure, care sa respecte standardele actuale privind securitatea si interoperabilitatea.

InteroCloud ajuta medicii si personalul medical sa renunte la inregistrarile pe hartie, transformanu-le in inregistrari electronice.

#solutie software medical online , #Software romanesc