eTorturi.ro ofera consiliere in alegerea torturilor de nunta

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 15:48
3510 citiri
eTorturi.ro ofera consiliere in alegerea torturilor de nunta

La eTorturi.ro tortul de nunta este pregatit astfel incat sa fie mai mult decat un simplu desert. De astfel, cofetaria online ofera consiliere in alegerea acestui spectaculos preparat pe care l-a transformat intr-o adevarata opera de arta.

Potrivit eTorturi.ro, la alegerea tortului de nunta trebuie sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

1. Forma tortului de nunta

Viitorii miri nu ar trebui sa se limiteze la doar la forma rotunda a blatului pentru tortul de nunta. La fel de bine pot sa opteze pentru blaturile in forma de patrat, oval, in forma de inima, in functie de preferinte. Pe site-ul cofetariei online eTorturi sunt expuse numeroase machete care pot inspira in acest sens.

2. Culoarea tortului de nunta

In alegerea culorii tortului de nunta se pleaca de la ideea ca acesta este o parte integranta a decorului nuntii. De aceea, la momentul momentul vizitei la laboratorul cofetariei, viitorii miri ar trebui sa aduca si un esantion de culori alese pentru tema nuntii. Alb, albastru, verde, roz, rosu, toate culorile existente se pot potrivi unui tort de nunta.

3. Decorul tortului de nunta

Accesoriile care vor completa aspectul tortului de nunta trebuie sa fie legate de tema marelui eveniment. Aceasta este o oportunitate de a cere cofetarului sa lucreze elemente mici comestibile care sa se potriveasca stilului nuntii: flori, fluturi, inimi, nu exista o limita!

4. Aroma tortului de nunta

Daca tortul de nunta este un element deosebit de estetic, nu trebuie uitat ca este mai presus de toate un desert. Exista o gama larga de arome si gusturi pentru a satisface orice cerinta. Un sfat: din moment ce mirii nu vor putea alege un gust pe placul tuturor invitatilor de la nunta, este important ca macar ei doi sa se puna de acord.

5. Dimensiunea tortului de nunta

Alegerea dimensiunii tortului de nunta nu are drept criteriu doar inaltimea acestuia. S-ar putea ca mirii sa isi doreasca o structura cu opt etaje, dar trebuie sa stie ca o astfel de structura contine un numar foarte mare de portii de tort. De aceea este impotant sa se gandeasca la numarul de invitati la nunta inainte de a decide numarul de etaje pentru tort. Spre exemplu, un tort cu trei etaje contine aproximativ 80 de portii, iar daca tortul are patru etaje, numarul aproximativ de portii este de 140.

6. Pretul tortului de nunta

Un kilogram de tort de nunta costa cel putin 69 de lei, ceea ce inseamna ca o portie de tort fara decor de icing, de 100 de grame, costa aproximativ 6,9 lei. Bineinteles ca pretul poate creste in functie de pretul/kg si de decor. Mergand pe pretul minim, daca la nunta au fost invitate 100 de persoane, tortul va costa 690 lei. In concluzie, in functie de bugetul pe care mirii il au pregatit pentru tort, se poate gasi o solutie potrivita.

7. Nu in ultimul rand, tortul de nunta poate fi insotit de un candy bar in aceeasi tema

Acesta poate fi compus din briose cu martipan/ fondand sau cu crema in diferite culori si arome, fursecuri, bezele, miniprajituri, minitarte, cake pops, macarons, marsmallows si multe alte elemente.

Indiferent de tortul si candy barul pentru care se opteaza, viitorii miri pot merge la o degustare in laboratorul cofetariei eTorturi.ro, pentru a alege in cunostinta de cauza.

#tort nunta, #candy bar nunta , #Dulciuri