BEST Training Week 2017: Traininguri si workshopuri gratuite pentru studentii din Cluj-Napoca

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 17:45
1655 citiri
BEST Training Week 2017: Traininguri si workshopuri gratuite pentru studentii din Cluj-Napoca

BEST Cluj-Napoca in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, organizeaza in perioada 25 - 31 octombrie 2017 cea de-a 11-a editie BEST Training Week, unul dintre evenimentele sale cele mai importante.

BEST Training Week este un eveniment educational ce consta in traininguri si workshopuri gratuite si are drept scop dezvoltarea studentilor atat pe plan academic, cat si pe plan personal.

Timp de 7 zile, studentii au oportunitatea de a-si dezvolta atat latura personala, optand pentru sesiunile de soft-skills, cat si cunostintele tehnice necesare unui viitor inginer alegand trainingurile potrivite nevoilor lor.

In cele 7 zile de traininguri, studentii Universitatii Tehnice vor avea ocazia sa

dobandeasca noi aptitudini participand la traininguri sustinute de catre profesionisti

din mediul business din Cluj-Napoca.

Evenimentul revine, ca de fiecare data, cu traininguri pliate pe nevoile studentilor, pentru a ne asigura ca acestia incep cu dreptul o cariera de succes, dar si pentru a-i motiva sa se dezvolte continuu.

Pentru ca ne-am simtit bine anul trecut in cafenea, "Ideas now, success later", dorim sa continuam si anul acesta in acelasi mediu reconfortant BEST Training Week, oferind studentilor oportunitatea sa stea la o cafea cu persoane de succes din mediul business si academic.

Intr-o atmosfera destinsa, reprezentantii companiilor, profesorii si trainerii, au ocazia sa impartaseasca studentilor prezenti "reteta succesului" lor.

Temele de discutie guverneza in jurul importantei dezvoltarii personale a studentilor, dezvoltare influentata si completata de activitatile de voluntariat, indiferent de domeniul de studiu.

Organizatia BEST Cluj-Napoca din cadrul Universitatii Tehnice este constituita din studenti, un grup de tineri entuziasti cu viziuni indraznete, extrem de motivati sa invete ce inseamna munca in echipa, managementul unui proiect cu scopul dezvoltarii comunitatii clujene si a studentilor.

Scopul organizatiei este de a ajuta studentii europeni de profil tehnic sa dobandeasca o gandire care sa se plieze pe sistemul european, printr-o intelegere cat mai exacta a acestor culturi.

Detalii complete despre BEST Training Week 2017 sunt disponibile pe pagina de eveniment Facebook si inscrierile la trainguri se fac pe site-ul btw.bestcj.ro/.

#BEST Training Week 2017 , #Stiri Educatie