Premiera pe piata telefoanelor inteligente. Ar putea fi lansat primul smartphone cu trei camere foto

Vineri, 09 Februarie 2018, ora 11:18
1126 citiri
Premiera pe piata telefoanelor inteligente. Ar putea fi lansat primul smartphone cu trei camere foto
Foto: Arhgiva Facebook/Huawei Mobile

Compania Huawei ar putea prezenta la sfarsitul lunii martie la Paris primul smartphone cu trei camere foto principale. Telefonul ar putea fi chiar modelul P20.

Indiciile incluse in invitatia de presa, pe care sunt desenate trei cercuri, par a sustine informatiilor neoficiale aparate in ultima perioada.

La evenimentul de la Paris, compania chinezeasca va lansa trei modele noi: P20, P20 Plus si P20 Lite. Intre cele trei telefoane vor exista diferente la nivelul dotarilor tehnice, al marimii ecranului si al bateriei.

Ramane de vazut daca sistemul foto cu trei camere va fi disponibil doar pe modelul P20 Plus, care ar trebui sa fie si cel mai mare din cele trei, sau va fi implementat si pe celelalte doua smartphone-uri.

Inca nu se stie clar cum va functia cea de a treia camera foto. O varianta ar fi ca in urma procesarii imaginilor obtinute de cele trei camere, sa rezulte fotografii la o rezolutie foarte mare si sa poata fi posibila fotografierea cu 5X zoom optic.

Apple a fost detronat de Huawei in clasamentul producatorilor de smartphone-uriTopul celor mai tari telefoane care vor fi lansate in 2018 ...citeste mai departe despre "Premiera pe piata telefoanelor inteligente. Ar putea fi lansat primul smartphone cu trei camere foto" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartphone Huawei, #3 camere foto , #Stiri Internet