Lapp Kabel Romania - ghidul tau prin labirintul cerintelor si specificatiilor tehnice

Luni, 12 Februarie 2018, ora 16:31
1593 citiri
Lapp Kabel Romania - ghidul tau prin labirintul cerintelor si specificatiilor tehnice

Cu totii stim cum este sa fii prins in labirintul din zilele de astazi: un labirint al informatiilor, al cerintelor si specificatiilor - uneori controversate.

"Navigarea" printr-un asemenea labirint devine din ce in ce mai dificila. Motive?

  • presiunea interminabila datorata reducerilor de costuri
  • minituarizarea continua si cresterea vitezei miscarii dispozitivelor

Folosirea diferitelor tipuri de chimicale si lubrifianti creste profitabilitatea procesului de productie, dar, de cele mai multe ori, acest lucru produce pagube si actiuni diverse (actiunea razelor UV, diferentele de temperatura sau presiunile mecanice).

In plus, globalizarea si comertul international sunt in plina expansiune, iar sute de producatori din diferite colturi ale lumii spun ca solutia pentru compania dvs. se afla in posesia lor.

Fiind lider mondial in solutii de cablaje si accesorii de peste 60 de ani, Lapp Romania asigura in permanenta solutia potrivita aplicatiilor dvs.

Puterea inovativa, expertiza si experientele cu milioanele de aplicatii din intreaga lume, dezvoltarea de produse proprii, centre de testare si laboratoare si contactul permanent cu clientii, peste 600 de experti si mai mult de 3.440 de angajati care lucreaza incontinuu, constituie cartea noastra de vizita.

Pentru a va oferi si mai multa incredere in solutiile tehnice oferite, va punem la dispozitie cea mai buna expertiza tehnica din piata.

In fisele tehnice, portofoliul si whitepaperele detaliate veti gasi caracteristici ale produselor atat standard, cat si speciale.

Pe langa cerintele standard, acordam atentie aplicatiilor personalizate si va tinem la curent in legatura cu ultimele inovatii din industrie prin newsletterele si platformele de social media.

Parteneriatul cu Lapp Romania va ofera cea mai buna solutie implementata in proiectul dvs. Va furnizam expertiza tehnica specializata, pe plan local, dezvoltand proiectul alaturi de dvs, conform nevoilor si specificatiilor tehnice.

E-mail, telefon sau chat online? Suntem intotdeauna disponibili, la fel ca si expertul nostru online - configuratoarele de produse Lapp - un configurator online, care va ajuta sa salvati timp si energie atunci cand cautati produsul potrivit.

Peste 40.000 de produse standard formeaza baza in configuratoarele de produse Lapp, creand posibilitatea unui numar infinit de solutii.

Cabluri, presetupe, conectori sau conductori? Acestea sunt disponibile in doar cateva secunde!

Configuratorul este disponibil atat pe website, cat si pe tableta si telefoane mobile.

Alegerea produsului potrivit este simpla si rapida cu Lapp Romania!

Asigurati-va succesul zilnic al afacerii dvs si intrati in comunitatea clientilor fericiti ai Lapp Romania!

Suntem online pe:

https://lappromania.lappgroup.com/

https://www.facebook.com/lappkabelro/

https://www.linkedin.com/company/lapp-kabel-romania/

https://www.youtube.com/channel/UCkpDCESvUlXv_JCUm62rW-g

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#configurator Lapp Romania , #Afaceri online