Combinatul ArcelorMittal Galati are un nou director general

Miercuri, 16 Mai 2018, ora 17:33
1584 citiri
Combinatul ArcelorMittal Galati are un nou director general
Foto: Facebook/ ArcelorMittal USA

Compania Arcelor Mittal a anuntat, miercuri, ca Bogdan Grecu a fost numit director general al unitatilor ArcelorMittal din Galati si Skopje, Macedonia.

In luna mai, compania a anuntat ca poate achizitiona Combinatul Ilva, din Italia, dupa ce a primit aprobarea Comisiei Europene, in urma angajamentului companiei de a pune la vanzare unitati din Italia, Romania, Macedonia, Republica Ceha, Luxemburg si Belgia.

"Activitatea ambelor unitati si a celor incluse in pachetul de separare va fi condusa de un "manager al unitatilor tinute separat" si monitorizata de un "imputernicit pentru supraveghere", numit in acord cu reprezentantii Comisiei Europene", se arata in comunicatul publicat miercuri.

Grecu il inlocuieste in functie pe francezul Bruno Ribo.

Citeste si un interviu acordat de Bruno Ribo Ziare.com, care estima un viitor bun al combinatului: "Nu exista niciun motiv pentru concedieri, dupa vanzare"

"Toate activitatile noastre vor continua in mod obisnuit in urmatoarele luni de tranzitie si de pregatire pentru vanzare", a spus Bogdan Grecu.

"Bogdan va avea tot sprijinul meu in viitorul apropiat pentru a asigura o tranzitie lina si o continuitate perfecta in toate activitatile noastre", a declarat Bruno Ribo.

Bogdan Grecu, in varsta de 41 de ani, a absolvit Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie cu un masterat in economie si - incepand cu 2001 - s-a alaturat echipei combinatului de la Galati.

Din 2012, a fost membru al comitetului director al ArcelorMittal Galati si a coordonat diverse activitati cum ar fi: audit intern, cumparari, logistica, investitii, IT, automatizari, lant furnizor si cerere.

Bruno Ribo, in varsta de 55 de ani, a fost - din 2012 - director general pentru combinatele din Galati si - ulterior - Skopje.

Asigurarile Comisiei Europene nu i-au linistit pe sindicalisti: Fostul Sidex e inca in pericol sa se inchidaComisia Europeana da unda verde ArcelorMittal sa vanda combinatul de la GalatiSeful Consiliului Concurentei: CE se va asigura ca nu se inchide combinatul de la Galati ...citeste mai departe despre "Combinatul ArcelorMittal Galati are un nou director general" pe Ziare.com

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#arcelormittal director general, #combinat galati director , #Stiri Companii