Libra Internet Bank angajeaza specialisti IT

Joi, 17 Mai 2018, ora 11:51
1426 citiri
Libra Internet Bank angajeaza specialisti IT
Foto: Libra Internet Bank

Libra Internet Bank anunta ca isi extinde echipa de IT, fiind puse la bataie 9 pozitii pentru cei care activeaza in acest domeniu si sunt dispusi sa se alature echipelor din Bucuresti si Craiova.

Functiile disponibile sunt Software Developer, Network Administrator si Technical Expert, pozitii pentru care sunt necesari cel putin doi ani de experienta, potrivit unui comunicat remis joi Ziare.com.

Cei interesati pot aplica AICI, iar cei care vor sa faca o recomandare o pot face AICI.

"Libra Internet Bank si-a construit de-a lungul timpului un departament puternic de IT, pregatit sa sustina planurile de dezvoltare ale bancii. Rezultatele nu s-au lasat asteptate si aplicatiile informatice, dezvoltate aproape in totalitate in-house, au generat rezultate remarcabile", potrivit sursei citate.

Cea mai recenta distinctie primita de banca a fost premiul "Cea mai inovatoare banca din Romania", pentru serviciul de chatbot, dezvoltat in-house, de catre echipele IT si Digital.

"Suntem o echipa foarte unita, cu oameni care se dedica 100% in orice proiect pe care il dezvolta. O echipa care lucreaza cu cele mai noi tehnologii si in care se incurajeaza inovatia, proactivitatea, ideile cat mai originale. Proiectele dezvoltate intern vorbesc foarte mult despre noi, fiind bine primite in piata si recunoascute ca cele mai bune si inovatoare din sistemul bancar. Avem, in acest moment, peste 70 de colegi dedicati activitatilor de IT, avand misiunea de a imbunatati constant experienta clientului cu serviciile noastre bancare", spune Alexandru Dionian, directorul Diviziei IT Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are active nete de aproape un miliard euro si a realizat anul trecut un profit de aproape 13 milioane de euro, in crestere cu 83% fata de anul precedent.

Banca are o retea de 50 de sucursale si un canal complet de digital banking.

Libra Internet Bank a lansat o platforma de creditare inovatoare: clientul unui magazin online poate obtine un credit online in numai cateva oreChatbot-ul Leya, dezvoltat de Libra Internet Bank, a fost utilizat de peste 10.000 de ori in numai 4 luni ...citeste mai departe despre "Libra Internet Bank angajeaza specialisti IT" pe Ziare.com

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Libra Internet Bank angajari, #Libra Internet Bank specialisti IT, #Libra Internet Bank posturi libere, #Libra Internet Bank posturi vacante, #angajari Libra Internet Bank , #Stiri Finantare