SPARK introduce in flota BMW i3 si planuieste sa ajunga la 100 de automobile in acest an

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 15:36
1812 citiri
SPARK introduce in flota BMW i3 si planuieste sa ajunga la 100 de automobile in acest an

SPARK, startup-ul care a adus in Romania serviciul de e-car sharing, anunta introducerea in flota de masini a modelului BMW i3.

Pana la finalul anului va ajunge la 100 de automobile electrice disponibile pentru utilizatori, din flota facand parte Renault ZOE si Nissan Leaf.

In prezent, SPARK are aproximativ 13.500 de utilizatori, numar de instalari la care a ajuns din iulie si pana in prezent, iar in platforma sunt inregistrate conturi noi constant.

Pentru o experienta cat mai placuta, SPARK perfectioneaza in mod continuu serviciul oferit clientilor sai. Recent a fost lansata o actualizare pentru aplicatie prin intermediul careia cei interesati pot vedea masinile disponibile fara sa aiba cont SPARK, devenind disponibila si varianta de social login cu contul de Facebook sau Google.

Printre noutati se afla si optiunea de radar care ajuta utilizatorii sa localizeze cea mai apropiata masina si, datorita hartii, acestia primesc indicatii cum sa ajunga pana la autoturismul din preajma pe jos.

Raza unde masinile pot fi lasate este de asemenea extinsa, acoperind in prezent a cele mai importante zone din Bucuresti: Pipera, Aviatiei, Tei, Grozavesti, Pajura, Crangasi, Militari, Drumul Taberei, Vacaresti, Berceni, Dristor, Pantelimon, Titan, Colentina, zona centrala si semi-centrala.

"Planurile SPARK constau in extinderea flotei de masini la un numar cat mai mare, astfel incat sa fim cat mai accesibili pentru utilizatori. In egala masura, perfectionam serviciul si ne adaptam in functie de nevoile pe care le au utilizatorii nostri.

Ne dorim sa fim un serviciu de e-car sharing accesibil, la indemana pentru orice sofer. Din grija fata de mediu ne orientam spre cele mai bune modele de masini electrice din piata. De aceea, am inclus acum si modelul BMW i3, o masina performanta, cu rezultate excelente in teren", a declarat Iordan Tonchev, Director General, SPARK Car Sharing.

Black Friday in noiembrie pentru cursele cu masinile eco din flota SPARK

Pentru noiembrie, automobilele din flota SPARK vor putea fi inchiriate la preturi promotionale. Astfel, costul pentru cel mai nou model intrat, BMW i3, dar si pentru Nissan Leaf, este de 1 leu / minut si 240 lei pentru o inchiriere cu durata de 24 de ore.

Daca utilizatorii opteaza pentru modelul Renault Zoe, atunci cursele au costul de 0,7 lei / minut si 168 lei pentru 24 de ore.

Modul de utilizare este extrem de simplu. Utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatia "SPARK - Your Electric Drive" din magazinul potrivit telefonului lor: Android sau iPhone.

Urmeaza pasii de configurare ce presupun si introducerea unui card activ de plati, si, implicit, mai au nevoie de un permis de conducere valabil.

Totodata, este obligatoriu sa aiba cel putin un an de experienta in calitate de soferi.

Detalii accesand site-ul: https://espark.ro/

Despre SPARK

SPARK este un brand international de e-car sharing din Europa. Compania privata "SPARK Technologies UAB" (Lituania) controleaza operatiunile SPARK din Lituania, Bulgaria si Romania.

Fondatorul si CEO-ul companiei este Nerijus Dagilis, cel care a lansat serviciul in premiera in Vilnius, in 2016.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Spark masini electrice, #rent electric car, #car sharing masini electrice Bucuresti , #Masini electrice