Ai grija de tine. Rasfata-te la Spa

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
2919 citiri
Ai grija de tine. Rasfata-te la Spa

O zi de relaxare la Spa e mai mult decat binevenita, mai ales dupa o saptamana grea de munca. Centrele din Romania urmeaza tendintele internationale si iti ofera tot ce ti-ai putea dori, de la masaje exotice pana la samponare cu trufe si caviar.

Centrele Spa sunt din ce in ce mai raspandite in Romania, investitorii incercand sa creeze oaze de liniste si pace si sa ofere variante cat mai diverse prin care doamnele si domnii sa devina mai frumosi si mai odihniti.

Pentru ca tot se apropie Ziua Indragostitilor, doamnele pot alege sa mearga alaturi de partenerii lor la masaj sau alte tratamente spa, iar lista de oferte este destul de lunga.

Pretul rasfatului

La Orhideea Spa, un masaj suedez pentru doua persoane costa 300 de lei si dureaza 50 de minute, iar pretul scade daca aveti un abonament la acest salon.

De altfel, o sesiune de terapie cu pietre calde costa 400 de lei si dureaza 75 de minute, avand insa si promisiunea de a fi serviti cu sampanie si ciocolata pentru a incheia o zi relaxanta.

Un tratament mai scump la Orhideea Spa este "Romeo and Juliet Ritual" in care ambii parteneri beneficiaza de exfoliere, impachetare si masaj pentru 600 de lei. Ca si la celelalte oferte, pretul este redus daca aveti un abonament, iar o sedinta dureaza 120 de minute. Sampania si ciocolata intra si ele in pret.

Printre alte tratamente destinate unei singure persoane, aici gasim masajul indian, pentru 75 lei, masaj de relaxare pentru 85 de lei, arometherapy pentru 200 de lei, dar si masaje destinate viitoarelor mamici, pentru 150 lei.

La Natura Spa puteti sa va relaxati timp de cinci ore. Pentru 620 de lei veti beneficia de ritual de spalare maini si picioare, exfoliere cu extract de bere, impachetare astringenta, impachetare cu crema de luminita si masaj Pantai cu boccelute, dar si o masca faciala cu ananas.

O alta optiune implica detoxifiere cu alge de mare si masaj tibetan, in timp ce o alta se axeaza pe extrase de fructe si masaj "Sassi dei Vulcano".

Si la Eden Spa puteti gasi o serie de masaje speciale si de tratamente spa. Pentru masaje, pretul pleaca de la 100 de lei si ajunge pana la 250 de lei pentru un masaj special cu pietre, denumit "Ice and Fire". In ceea ce priveste tratamentele spa, au ca pret de pornire 300 de lei. Un tratament cu ciocolata costa 350 de lei, iar aceeasi suma o veti scoate din buzunar si pentru un ritual cu vin.

La nivel mondial, masajele, impachetarile cu parafina si diversele tipuri de terapii sunt deja invechite, clientii acestui tip de locatii cautand bai in vin si bere, masaje faciale cu trufe si caviar sau impachetari cu foita de aur. Iata beneficiile fiecarui moft:

Masaj facial cu aur

Nascut intr-un salon din California, tratamentul facial cu aur de 24 de karate este inspirat din metodele de infrumusetare din antichitate. Aurul trebuie dizolvat pentru a se putea intinde pe piele, iar tehnologia folosita provine din Japonia si se numeste Gamma Pure Natural Hydration.

Dupa tratarea metalului se aplica doua tratamente cu Nano Mist, dupa care tenul se maseaza cu aur pana cand este absorbit.

Pret de plecare - 150 euro.

Masaj cu diamante

Tot un spa din California, de data aceasta mobil, in asociere cu Hearts on Fire, celebra casa de bijuterii au creat un tip special de masaj. "Dream Girl Diamond Massage" presupune aplicarea unei pulbere obtinute in urma distrugerii unor diamante in valoare de 1 milion de dolari. Tratamentul este masat incet pe piele, oferind vedetelor si celor care isi permit o stralucire unica.

Pret de plecare - 1 milion dolari.

Baie in bere

Poate nu suna chiar atat de atragator, dar drojdia de bere contine vitamine excelente pentru piele, proteine si zaharide care catifeleaza si regenereaza pielea. Tratamentul s-a nascut in cehia, in beciul unei berarii unde se gasesc acum sapte cazi imense.

Pentru inceput se petrec 20 de minute in bere, dupa care inca 25 minute intr-un pat, acoperit cu o plapuma de lana, dupa care urmeaza inca o baie, de data aceasta mai lunga, de pana la 50 minute.

Pret de plecare - 50 euro.

Baie in vin

Tratamentele pe baza de vin si struguri sunt nenumarate. Centrele de vinoterapie promit intinerirea pielii datorita beneficiilor strugurilor, samburii continand antioxidanti care incetinesc procesul de imbatranire.

Pret de plecare - 80 euro.

Samponare cu trufe si caviar

Daca despre tratamente faciale cu caviar si perle se tot aude, despre beneficiile oferite de samponarea cu trufe si caviar se aude mai rar.

Conform specialistilor, pentru un par sanatos si stralucitor poti folosi cele doua alimente. Tratamentul presupune ca parul sa fie mai intai spalat cu un sampon pe baza de trufe, dupa care urmeaza aplicarea caviarului prin pieptanarea parului.

Pret de plecare - 300 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#relaxare spa, #masaje spa, #tratamente spa, #ritualuri spa, #oferte spa , #Anti stres