Rasfata-te de Paste cu un masaj cu pietre calde

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
4105 citiri
Rasfata-te de Paste cu un masaj cu pietre calde

Masajul cu pietre calde este recomandarea noastra pentru perioadele de efort sau stres prelungit. Secretul din spatele acestei terapii sta in efectele benefice ale caldurii acaparate de pietrele vulcanice, iar in zilele de Paste poti incerca terapia alaturi de persoana draga.

Masajul cu pietre vulcanice are o importanta majora in normalizarea temperaturii corporale, eliminarea reziduurilor si a energiilor negative, stimularea vaselor sanguine periferice, curatarea pielii si stimularea regenerarii celulare dar si modificarea starii vegetative cu o senzatie genereala de buna dispozitie, sustine Iulia Ursa, terapeut Eden Spa.

Acest tip de masaj nu se realizeaza doar cu mainile ci cu un set de pietre calde de diferite marimi de origine vulcanica, foarte fine si incalzite pana la 50 de grade Celsius.

Temperatura, insa, nu este suficient de ridicata pentru a provoca arsuri sau rani ci doar senzatii placute in tot corpul, echilibrare energetica si relaxare, explica specialistul.

La incheierea sedintei de masaj este necesar sa bei multa apa pentru a reface cantitatea de saruri si lichide pierdute prin transpiratie.

In aceasta perioada, poti incerca un intreg ritual care cuprinde acces la sauna, jacuzzi, masaj cu pietre calde si rasfat cu sampanie si ciocolata intr-un pachet SPA Time For Two la Eden Spa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#relaxare Paste, #masaj pietre calde, #terapii stres , #Anti stres