S-a inventat aparatul care te apara de energiile ce-ti fura somnul

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 00:00
4963 citiri
S-a inventat aparatul care te apara de energiile ce-ti fura somnul

Un somn profund iti asigura mai multa energie pe timpul zilei, creste capacitatea de concentrare si intareste sistemul imunitar. Si pielea simte efectele benefice ale somnului, acesta fiind momentul in care este secretat colagenul si elastina.

Desigur, pe langa capacitatea de a face fata mai usor stresului, un somn odihnitor iti permite inclusiv sa-ti dezvolti viata sociala si relatiile cu cei din jur.

Lipsa unui somn linistit, in schimb, poate avea efecte puternice asupra organismului tau, dar si asupra randamentului pe care tu il dai in activitatile de zi cu zi.

Daca esti de acord cu cercetatorii care spun ca insomniile sunt cauzate de radiatiile emise de firele electrice din peretii casei, emisiile telefoanelor mobile si ale celor fixe fara fir, undele transmise de tehnologiile wireless, undele radio si TV sau de liniile de inalta tensiune din cartierul tau, atunci trebuie sa stii ca s-a inventat un aparat care "lupta" cu asta.

Aparatul poarta numele de Vital Protect HOME, este rezultatul cercetarilor realizate de echipa de cercetare AMIGROUP din Romania, si este realizat din cuart si retele de cristale.

Potrivit cercetatorilor, odata instalat, acest aparat aduce in casa "mai multa energie", te ajuta sa ai un somn "regenerator" si inclusiv sa iti rezolvi unele probleme de sanatate.

Aparatul, de fapt, emite pe frecventa 7,83Hz (frecventa naturala a Pamantului) protejand pe o raza de 10 m impotriva radiatiilor electromagnetice nocive pentru organismul uman.

"Tehnologia Vital Protect HOME ofera protectie 24/24h si ajuta organismul sa se regenereze la capacitate maxima pe timpul noptii, neutralizand factorii perturbatori care ne fura energia facandu-ne sa ne simtim obositi. Dispozitivul are un diametru de 6cm si grosime de 8mm. Este construit pe baza unui oscilator cu cuart si spirale realizate din metale nobile si retele de cristale. El trebuie amplasat intr-o camera (de preferat alta decat aceea in care se doarme pentru ca semnalul emis este puternic si poate energiza organismul in preajma orei de somn)", se arata incomunicatul echipei de cercetare.

Aparatul va fi lansat 1 august 2014 in Romania si va putea fi achizitionat pe site-ul AIM GROUP, insa daca nu mai ai rabdare, afla ca poti face deja o precomanda.

#aparat somn profund, #Vital Protect HOME, #cum sa ai somn profund , #Anti stres