Ziua fara stres: Invata sa fii managerul sanatatii tale

Sambata, 24 Martie 2012, ora 00:00
2311 citiri
Ziua fara stres: Invata sa fii managerul sanatatii tale

Managementul stresului se poate face prin SPA si tratamente personalizate nevoilor tale, in functie de problemele cu care te confrunti zilnic. Weekendul acesta iti recomandam "Your stress Free Day", un pachet care te-ar putea ajuta sa te destinzi.

Ziua fara stres devine, intr-un anumit punct, solutia absolut necesara pentru a-ti aduna fortele necesare unei noi saptamani in care ai agenda plina de intalniri importante.

Cercetarile facute de Global spa summit, o organizatie internationala care se ocupa cu studierea pietei spa&wellness, au evidentiat faptul ca 72% dintre consumatorii de spa, isi doresc ca in urma tratamentelor spa sa obtina o imbunatatire a sanatatii si o diminuare a stresului cotidian.

Pentru ca viata ta este mult mai agitata decat ar trebui, Business24 iti propune "Your stress Free Day", un program de 3 ore dedicat relaxarii, fara telefon, fara email si fara responsabilitati, in care timpul ramane in mainile specialistilor de la Eden Spa.

"Your stress Free Day"

Programul costa 350 de lei si cuprinde un interviu pentru evaluarea stilului de viata, elemente de masurare a nivelului de stres prin analizarea coerentei cardiace, dar si exercitii de respiratie pentru controlul stresului.

Tot in cadrul acestui program vei beneficia de fitness "for mind and body", de sauna si jacuzzi, masaj personalizat si o gustare sanatoasa. La sfarsitul programului iti este evaluat inca o data nivelul stresului, prin aceeasi tehnica de masurare a coerentei cardiace.

Daca starea ta de sanatate are nevoie de mai mult decat atat, daca te confrunti cu stari de anxietate, cu lipsa de energie, tulburari de somn, suprasolicitare sau sedentarism, atunci un astfel de program ar putea avea nevoie de completari.

La Eden Spa poti alege sa faci acupunctura, poti beneficia de consultatii de nutritie, poti practica gimnastica in apa, tai chi Yoga sau meditatie.

Alege o solutie personalizata

"Consumatorul de spa nu mai are timp si dispozitie doar pentru relaxare si rasfat. El vrea rezultate si solutii la problemele cu care se confrunta. Iar principala problema cu care se confrunta este reactia organismului lor la factorii stresanti din viata de zi cu zi.

Conform cercetarilor pe care Eden Spa le face printre clientii fideli, obiectivul pentru care oamenii vin la spa este indepartarea stresului. Ne propunem sa aducem o solutie personalizata fiecarei persoane, ne propunem sa insotim fiecare dintre oaspetii nostri in timpul programului pentru a atinge rezultate optime", sustine Liliana Paraipan, director general Eden Spa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#relaxare la SPA, #ziua fara stres, #managementul stresului, #solutii probleme stres , #Anti stres