Velvet Dental ofera cele mai bune optiuni ortodontice pentru copii

Marti, 06 Iunie 2017, ora 17:47
2117 citiri
Velvet Dental ofera cele mai bune optiuni ortodontice pentru copii

(P) Clinica Stomatologica Sector 1, Velvet Dental, vine in intampinarea nevoilor pe care le au cei mai mici pacienti ai sai cu cele mai bune optiuni ortodontice.

Copiii sunt pacientii care necesita o atentie deosebita si cand vine vorba despre actul medical stomatologic.

In aceasta idee, orice procedura destinata pacientilor mici este tratata cu seriozitate si profesionalism de catre oricare dintre medicii dentisti care isi desfasoara activitatea in cadrul Clinicii stomatologice Velvet Dental.

De altfel, faptul ca din colectivul medicilor fac parte doar persoane tinere, reprezita un plus in comunicarea cu cei mai mici pacienti.

Potrivit Velvet Dental, numerosi copii ajung la clinica in momentul in care parintii sau un medic stomatolog constata ca este necesar sa poarte un aparat dentar.

"Cu cat mai devreme tratam problema cu atat avem la dispozitie mai multe optiuni", spun specialistii de la clinica - iar acest lucru inseamna ca reusita este fundamentata de vizitele la cabinetul stomatologic inca din primii ani de viata ai copilului.

Astfel, acesta va putea fi monitorizat, iar in momentul in care apar probleme medicii pot actiona.

Pe de alta parte, este important ca parintii sa stie ca este mult mai sanatos sa se trateze ortodontic malpozitiile dentare sau dintii nealiniati, decat sa se trateze non-ortodontic.

Afirmatia este sustinuta de faptul ca prin procedura ortodontica se poate corecta anomalia dentara, pastrandu-se sanatatea structurilor dentare si asigurandu-se stabilitatea in timp a tratamentului, pe cand non-ortodontic, anomalia dentara poate fi doar mascata.

La Velvet Dental pot beneficia de tratament ortodontic copiii cu varste de la 5 ani. Acest lucru presupune ca se poate opta pentru aparate dentare mobile, potrivite copiilor cu dinti de lapte, dar si pentru aparate dentare fixe de tipuri diferite, insa toate extrem de utile.

In principiu, ortodontia este specialitatea stomatologiei responsabila de corectarea ocluziilor dentare si/sau scheletice, la copii si adulti.

Cu alte cuvinte, ortodontia corecteaza pozitia oaselor si dintilor incorect pozitionati sau localizati, determinand dintii sa se alinieze corect si estetic.

Rezultatele ortodontiei sunt mai eficiente in timpul copilariei, deoarece in timpul dezvoltarii este mai usor sa se corecteze defectele osoase si malpozitiile dentare.

In cazul in care la copiii cu dinti de lapte se constata ca nu este necesar un aparat ortodontic, este recomandat sa se monitorizeze eruptia dintilor care ii vor inlocui la un moment dat.

De astfel, Velvet Dental recomanda consultul stomatologic al copilului de la varsta de 3 ani, cel putin o data pe an. Astfel, parintii vor putea fi avertizati din timp in legatura cu necesitatea unui tratament ortodontic, inainte de a incepe sa apara primii dinti permanenti.

Pe langa serviciile ortodontice, la Velvet Dental se poate gasi rezolvare la un numat mare de probleme ce tin de stomatologie copii.

De asemenea, clinica asigura proceduri dedicate exclusiv pacientilor adulti cu probleme dentare.

Mai multe informatii cu privire la serviciile medicale pe care Velvet Dental le poate pune la dispoyitia pacientilor sai in cele mai bune conditii, pot fi obtinute accesand site-ul VelvetDental.ro.

#clinica stomatologica sector 1, #stomatologie copii , #Clinici