Dieta care se tine ea de tine: Go!Go!Diet

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
3953 citiri
Dieta care se tine ea de tine: Go!Go!Diet

Serviciul de catering cu mancare dietetica este solutia pentru tine, daca obiceiul de a comanda o pizza, fast food sau chiar de a sari peste mesele principale iti este bine cunoscut. Acum poti comanda o adevarata dieta pentru 14 zile, de care o echipa de specialisti se ocupa sa ajunga la tine pe birou in fiecare zi.

Go!Go!Diet este un serviciu de catering pentru cei care doresc sa slabeasca. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un telefon, iar mancarea ta va fi asigurata pentru doua saptamani.

In acest sens, Business24 s-a interesat cum functioneaza dieta, ce principii urmareste si cat de rapid primesti rezultatele dorite. Claudia Filip, patron al companiei de catering care furnizeaza programul Go!Go!Diet si Gabriela Velicu, general manager, ne-au raspuns la intrebari.

Spuneti-ne cum functioneaza exact sistemul Go!Go! Diet. Ce trebuie sa stie clientul care vrea sa manance sanatos si nu are timp sa gateasca?

Serviciul Go!Go!Diet, pentru ca este un serviciu de catering in cele din urma, presupune livrarea zilnica a unui meniu complet format din 3 mese principale si 2 gustari, timp de 14 zile. Meniul este pregatit conform primei faze a dietei South Beach.

Ce principii urmareste si cat este de sanatoasa, in conditiile in care nu toate dietele sunt potrivite tuturor?

Toate preparatele sunt pregatite din ingrediente naturale, in combinatii care permit un stil de viata sanatos. Sunt alimente care au un indice glicemic scazut si de aceea ajuta si la scaderea in greutate.

Inainte de a incepe livrarea, avem un interviu cu fiecare client in parte, prin care incercam sa aflam toate informatiile necesare despre istoricul medical, in special in ceea ce priveste anumite probleme digestive, alergii alimentare, si tinem cont de toate aceste informatii atunci cand pregatim preparatele.

Totodata, pe intreg parcursul dietei purtam discutii cu clientii, legate de preparate, de toleranta la alimente, pentru ca este important pentru noi sa existe rezultate dupa aceste 14 zile.

Pe site vorbiti despre dieta South Beach. Ce secrete ne puteti impartasi din acest "mod de preparare ingenios" pe care il folositi in dieta?

Dieta este un program derivat din dieta South Beach, descoperita de Dr. Arthur Agatston, un cardiolog american, care a observat ca, pe langa rolul initial de a imbunatati functiile inimii, regimul prescris de el ajuta la pierderea rapida in greutate.

Dieta are doua faze. Prima faza dureaza 14 zile, timp in care livram in feicare zi cate trei mese si doua gustari. Mancarea permisa contine legume, carne de peste, oua, branza. La finalul celor doua saptamani, se scade in greutate cu 4-7 kilograme.

Faza a 2-a se intinde pe o perioada mai indelungata, care presupune continuarea regimului, insa permitand reintroducerea in alimentatie a anumitor produse interzise in prima faza (fructe, produse fainoase). In aceasta faza se pierd in general 0,5 - 1 kilogram pe saptamana.

Se vor consuma mancaruri obisnuite, in portii obisnuite. Mai exact, folosim ingredientele permise in faza I in prepararea alimentelor, bineinteles adaptate la specificul nostru local. Pe langa ingredientele permise, adaugam si multa pasiune in ceea ce facem.

Dupa cat timp da aceasta dieta rezultate?

Rezultatele se vad de cele mai multe ori chiar din primele zile, daca sunt respectate mesele si nu se fac abateri de la ceea ce trebuie consumat in aceasta perioada. Dar, ca orice dieta, rezultatele apar si in functie de cum reactioneaza organismul la schimbari.

Multe persoane se asteapta la rezultate spectaculoase si imediate atunci cand tin dieta, dar uita un lucru important: suntem unici si corpul nostru reactioneaza diferit la schimbarile in modul de viata. De aceea, unele persoane pot vedea rezultatele in 2-3 zile, iar altele abia dupa o saptamana.

Ce tip de oameni apeleaza la serviciile Go!Go! Diet?

In general, sunt persoane foarte ocupate, care nu au timp sa gateasca sau sa alerge prin restaurante dupa produse dietetice.

Cum le garantati clientilor ca mancarea pe care o oferiti nu contine altceva decat ingrediente dietetice?

Respectam reteta dietei si folosim numai produse naturale, fara conservanti. Meniul livrat este sanatos si echilibrat si, spre deosebire de alte meniuri de regim, chiar are gust. Respectand reteta, ne facem clientii sa se simta rasfatati. Ei sunt multumiti de rezultate si, tocmai de aceea, ne recomanda mai departe sau continua sa apeleze la serviciile noastre pana isi ating confortul fizic dorit.

Ce recomandati doamnelor si domnilor aflati la dieta sa faca de Paste cand tentatiile sunt atat de multe si variate?

Recomandarea noastra este pentru toata lumea: mancati cu moderatie (de preferat sa manance de mai multe ori pe zi, dar cate putin), evitati pe cat posibil prajelile si incercati sa faceti putina miscare. Daca nu se fac excese, cu siguranta nu se vor resimti efectele dupa aceste zile.

#mancare sanatoasa, #regim dupa Paste, #regim South Beach, #dieta Go Go Diet, #interviu Claudia Filip , #Diete