S-a lansat cantarul cu Wi-Fi legat la telefonul mobil

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 13:42
4017 citiri
S-a lansat cantarul cu Wi-Fi legat la telefonul mobil
Cantarul inteligent

FitBit a devenit cunoscuta pe piata dupa ce a lansat un mic device, numit FitBit Ultra, care monitorizeaza numarul de pasi si de kilometri parcursi zilnic de ultilizator. Acum, compania a lansat FitBit Aria, un cantar dotat cu Wi-Fi ce tine legatura cu telefonul tau mobil.

FitBit Aria, lansat in cadrul CES 2012, nu este un cantar obisnuit. Dispozitivul inregistreaza greutatea, procentul de grasime corporala si celebrul "body mass index" si le uploadeaza wireless pe site-ul companiei, conform Forbes.com. Pe site sau cu ajutorul unei aplicatii iPhone, utilizatorul poate urmari evolutia greutatii sale de-a lungul timpului, intr-o forma grafica.

Companiile prezente la CES au pus un accent puternic pe sanatate, anul acesta, lansand nenumarate dispozitive conectate la internet care monitorizeaza exercitiile fizice, greutatea, orelele de somn sau chiar cantitatea de oxigen din sange ale utilizatorilor.

Ca si in cazul FitBit Ultra, cei care isi cumpara cantarul Aria pot sa le transmita rezultatele prietenilor. Pretul acestui dispozitiv este de 129,99 dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cantar inteligent, #cantar internet, #aplicatie slabit, #metode slabit, #retele slabit, #cantar slabire , #Exercitii fizice