Secretele unei vieti sanatoase la Wellness Show 2013

Luni, 27 Mai 2013, ora 17:17
1834 citiri
Secretele unei vieti sanatoase la Wellness Show 2013

Wellness Show 2013, cel mai mare targ de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala din Romania, va avea loc in perioada 26-29 septembrie la Romexpo si va reuni cu aceasta ocazie zeci de instructori internationali specialisti in alimentatie pregatiti sa dezvaluie cele mai noi descoperiri din domeniu.

In cadrul evenimentului vor fi, de asemenea, prezentate o gama diversificata de super aparate si gadgeturi (profesionale si home use) de ultim moment, echipamente SPA si wellness de prima clasa (piscine, jacuzzi, saune etc), centre de fitness si wellness, suplimente nutritive si metode de infrumusetare inovatoare pentru cei care doresc sa-si transforme locuinta intr-o sala de sport sau au deja o afacere de acest gen.

Printre participantii la targ se vor afla Technogym, PowerBar, Polar, Reebok Professional Equipment, Freddy, Medisana ( distribuitor Living Well), Life Fitness, Hammer Strength ( distribuitor Inter Sport), Kettler ( distribuitor Wellness Solutions), Realryder Romania ( distribuitor Media Print Group), NordicTrack, Proform, Weider, Reebok-fitness, Diadora-fitness, Horizon-fitness, Panatta Sport (distribuitor Canadian Trading), FER.KO, FibrexCo, ON - Optimum Nutrition (distribuitor Vita Line) si Daimon Club.

Pe intreaga durata a targului, vizitatorii se pot antrena gratuit (prin inscriere online) in cadrul Conventiei FIT4U - un show asigurat de cei mai buni traineri romani si straini. Acestia vor prezenta participantilor rutine de Kangoo Jumps, Zumba, Interval Training, Power Pump, Power Kick, la Yogilates, Rebound si altele.

In plus, vizitatorii Wellness Show 2013 care vor completa talonul de tombola intra automat in cursa pentru premii importante, constand in aparate si produse dorite de oricare adept al vietii active. Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe facebook sau accesand www.wellnessshow.ro

#Wellness Show 2013, #targ fitness Romexpo , #Exercitii fizice