Yoga subacvatica, noua atractie exotica pentru un sejur zen (Video)

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 00:00
31898 citiri
Yoga subacvatica, noua atractie exotica pentru un sejur zen (Video)
Foto: Zen Harmony Diving

De cate ori nu ti-ai propus sa ai parte de un concediu cu adevarat relaxant, din care sa nu te intorci mai obosit decat ai plecat?

Ar cam fi cazul sa te bucuri de un astfel de sejur, chiar daca presupune o calatorie pana in Bali. Zen Harmony Diving este cea mai noua destinatie pentru relaxare deplina, arata Metro.

Zen Harmony Diving detine doua resorturi de lux, in estul si nordul insulei Bali, iar scufundarile combinate cu exercitiile yoga ti se vor parea mult mai usoare decat cele exersate pe podeaua unei camere de meditatii sau in aer liber.

Pana si instructorul centrului, Jelena Vukosavljevic, sustine ca mediul marin da mintii practicantului de yoga senzatia ca a revenit intr-un mediu familiar si sigur: pantecele mamei.

In plus, la fel ca si inotul, yoga subacvatica practicata la 12 metri adancime are darul de reduce stresul resimtit de corp, dar si riscul de accidentare al practicantului.

Pana la urma, daca nu esti un fan al metodelor de relaxare de tip oriental poti imbratisa numai distractia oferita de scuba diving si snorkeling in timpul sesiunilor de scufundare.

Vacanta fara griji

Cei care accepta provocarea meditatiei sub apa vor urma si cateva sedinte de tehnici de Yoga Pranayama la suprafata, pana ce instructorul se va convinge ca au pus toate grijile deoparte si au deprins tehnicile speciale de respiratie necesare unei relaxari complete in adancul oceanului.

Pentru un sejur va trebui sa platesti 890 de dolari de persoana, dar sa nu uitam ca in acesti bani beneficiezi si de cazare, masa cu diete personalizate, masaj ayurvedic si alte servicii speciale.

Sigur, trebuie sa adaugi si costul calatoriei pana in Bali, dar s-ar putea dovedi cu adevarat cea mai relaxanta vacanta traita de tine pana acum.

#vacanta exotica, #viata stresanta, #relaxare yoga, #yoga subacvatica , #Exercitii fizice