Cele mai noi aparate si tehnici de antrenament la Wellness Show 2013

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 16:49
2159 citiri
Cele mai noi aparate si tehnici de antrenament la Wellness Show 2013

Cele mai noi tehnici de antrenament prezente in salile de sport ale lumii, noua generatie a aparatelor si gadgeturilor de fitness si competitii spectaculoase - pe scurt, programul celui mai mare targ de fitness, spa, nutritie si ingrijire corporala. Wellness Show 2013 se va desfasura intre 26 si 29 septembrie, in pavilionul C3 al Complexului Expozitional Romexpo.

Cei mai importanti producatori si furnizori de aparate de fitness si instalatii spa din Europa vor veni la targul din toamna cu solutii cat mai noi si mai diverse pentru echiparea salilor de sport, a cluburilor, dar si a locuintelor personale. Tot aici, centrele spa & wellness, centrele de remodelare corporala, saloanele beauty, dar si cluburile sportive isi vor prezenta serviciile tuturor celor interesati.

Una dintre atractiile targului va fi echipamentul dotat cu electrozicare poate activatoate grupurile de muschi ai corpului, impulsuri asemanatoare cucele comandate de creier. Pentru transmiterea semnalelorfoloseste microcurenti de intensitate mica, dirijati cu precizie. Muschii sunt astfel intr-o stare detensionare sporita - ceea ce inseamna36 000 de contractii muscularein tot corpul - toate in 20 de minute.

Una dintre atractiile targului va fi echipamentul dotat cu electrozicare poate activatoate grupurile de muschi ai corpului, impulsuri asemanatoare cucele comandate de creier! Pentru transmiterea semnalelorfoloseste microcurenti de intensitate mica, dirijati cu precizie. Muschii sunt astfel intr-o stare detensionare sporita - ceea ce inseamna36 000 de contractii muscularein tot corpul - toate in 20 de minute.

Tot la targ va fi prezent si cel mai nou model analizor profesional de greutate. Aparatul incorporeaza o tehnologie superioara cu scanare pe trei frecvente, inclusiv analiza corporala pe fiecare segment al corpului. Flexibilitatea este data si de un ecran tactil color, reversibil si de posibilitatea inregistrarii, stocarii si prelucrarii datelor pe un card SD. Astfel, utilizatorul isi va cunoaste nu doar greutatea, ci si procentajul de masa cu/fara grasime, masa musculara, mineralizare osoasa, varsta metabolica, grasime viscerala, apa intracelulara, apa extracelulara etc.

De asemenea, Conventia FIT4U ii va aduce pe scena Wellness Show pe trainerii internationali care dau tonul in salile de antrenament din Romania si de peste hotare. Pe 28 si 29 septembrie, publicul va avea ocazia sa se antreneze alaturi de ei, dupa ce in prealabil s-au inscris pe site-ul evenimentului la clasele preferate: Step Dance, Grit Strenght & Pylo, Cxworx, Zumba, American Functional Training, Body Combat, Limitless Workout, Pilates, Bosu, Khaibo, MBW, Dance - Zona de Fitness/Aeurobic si Schwinn Cycling - Fartlek, GO OUT & BACK, Cycling Experience!, Schwinn Cycling - Hill, Schwinn Cycling, Cycling, SUNDAY SMILE PARTY, Pofta de viata!, Schwinn Cycling - HEE - Zona de Cycling/Spinning.

Pe 28 septembrie, Wellness Show va gazdui cel mai tare concurs de fitness dedicat corporatiilor din Bucuresti. Echipele inscrise 6 probe, cate doua de fiecare, in mod obligatoriu. Fiecare echipa isi stabileste strategia de abordare a concursului, dar ordinea de parcurgere a probelor este aceeasi pentru toti participantii: Sfoara, Urcare pe plybox cu kettlebells, TRX Flotare si abdomen, Ramat la TRX, Genuflexiuni cu haltera, Rasturanarea cauciucului.

#Wellness Show 2013, #targ fitness Romexpo, #tehnici antrenament, #aparate fitness moderne , #Nutritie