Vegis.ro a fost desemnat Magazinul Anului in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2017

Luni, 11 Decembrie 2017, ora 17:08
2872 citiri
Vegis.ro a fost desemnat Magazinul Anului in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2017

In cadrul decernarii Premiilor in Comertul Electronic din Romania, la cea de-a 12 editie GPeC, Vegis.ro a fost desemnat "Magazinul Anului in e-Commerce", premiu castigat pentru prima data de la infiintare. Tot la acest eveniment, Vegis a primit si distinctia pentru "Cel mai bun magazin online de produse organice si naturale", pentru a doua oara consecutiv.

Peste 400 de reprezentanti ai magazinelor online, precum si ai principalelor companii de profil, au participat la festivitatea de premiere. Magazinele online cu domenii diferite de activitate au fost evaluate timp de cinci luni in cadrul unui proces complex de jurizare din partea celor de la GPeC.

Criteriile urmarite de juriul GPeC au inclus atat functionalitatea si experienta clientului pe site, precum si securitatea platii, continutul, social media, dar si newsletterele de informare, precum si aspectele legate de SEO.

Fiecare magazin inscris a fost analizat in baza a 200 de criterii, iar in urma evaluarii, Vegis a castigat marele premiu al competitiei, "Magazinul Anului in e-Commerce" si, desigur, locul I la categoria "Produse Organice si Naturale".

"Castigarea premiului pentru 'Cel mai bun magazin online de produse organice si naturale', pentru al doilea an consecutiv, reprezinta pentru intreaga echipa Vegis.ro o bucurie enorma si un indemn pentru o evolutie de neoprit. Inca de anul trecut, cand am primit aceasta distinctie pentru prima data, ne-am propus sa fim din ce in ce mai buni si sa tintim catre o pozitie cat mai inalta in topul magazinelor online. Ne-am dorit sa castigam premiul pentru 'Magazinul Anului', simteam ca se poate si ne-am dat seama ca un scor bun in competitie se traduce in clienti mai fideli si mai apropiati brandului Vegis.ro", declara Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare si Fondator Vegis.ro.

Premiul Magazinul Anului in e-Commerce reprezinta o recunoastere a eforturilor sustinute de Vegis.ro pentru a oferi o experienta placuta de cumparare clientilor, alaturi de produse naturiste apreciate, certificate si selectionate cu atentie.

Despre Vegis.ro

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din Romania. Infiintat la inceputul anului 2012, Vegis.ro comercializeaza de peste 5 ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesati de un stil de viata sanatos si o nutritie bazata pe produse ecologice si naturale.

Din sediul din Brasov, Vegis.ro livreaza produse sanatoase in toata tara, in 24-48h de la confirmarea comenzii.

Fiecare produs care intra in stocul Vegis.ro este insotit de o factura si declaratie de conformitate a calitatii produselor.

Compania este certificata ecologic furnizand astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile comunitare si nationale in vigoare.

De asemenea Vegis.ro este unicul site din Romania certificat de catre cel mai mare producator mondial de suplimente Solgar avand licenta RO111, acordata pentru standardele ridicate de profesionalism oferite clientilor sai.

Vegis.ro a castigat in 2017 si 2016 premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice si Naturale, si premiul pentru Magazinul Anului in 2017, in cadrul Galei Premiilor e-Commerce.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vegis magazin online , #Nutritie