Ce sunt flavonoidele si de ce avem nevoie de produsele Vita Crystal

Luni, 13 Februarie 2017, ora 14:02
3083 citiri
Ce sunt flavonoidele si de ce avem nevoie de produsele Vita Crystal

Compania Vita Crystal se bucura de cea mai buna reputatie si de statutul de cel mai mare producator de flavonoide din intreaga Europa.

Ingredientul unic si 100% natural ce este continut in majoritate de toate produsele Vita Crystal este reprezentat de flavonoide, substante antioxidante ce sunt regasite in legume, fructe si plante.

Categoriile de produse si suplimente naturiste pe baza de flavonoide de la Vita Crystal sunt diversificate si se adreseaza mai multor afectiuni si boli. Asa se face ca, pe site-ul flavonoide.ro, orice roman poate descoperi produse antidiabetice, antiinflamatoare, antitumorale, vitamine, minerale, ciuperci terapeutice, dar si antioxidanti cu proprietati de curatare a organismului.

Suplimentele Vita Crystal cu flavonoide se axeaza pe oferirea de proprietati multiple pentru sanatate

Asadar, pe langa categoriile de produse Vita Crystal care se refera la ameliorarea sau prevenirea anumitor afectiuni si boli grave, producatorul mai ofera si sortimente de suplimente cu flavonoide specifice altor arii ale vietii cotidiene.

Pentru femei, si nu numai, exista produse cosmetice naturale si creme cu celule stem, adjuvante pentru o dieta de slabire eficienta, dar si produsul revolutionar Olimpiq StemXCell, care stimuleaza natural productia de celule stem, in beneficiul organelor afectate de boala.

Pentru barbati, si nu numai, Vita Crystal ofera produse pentru sportivi, dar mai ales produse cu taurina, atat de avantajoase pentru tratarea anumitor afectiuni masculine.

Flavonoidele si rolul lor in protejarea organismului uman

Ca si alti fitonutrienti, flavonoidele constau in antioxidanti puternici cu roluri antiinflamatorii si beneficii imense pentru sistemul imunitar slabit. O dieta bazata pe alimente sau suplimente alimentare bazate pe flavonoide este, de cele mai multe ori, asociata cu prevenirea aparitiei cancerului, a bolilor cardiovasculare, dar si a neurodegenerativelor.

Alimentele naturale bogate in astfel de substante benefice pentru organismul uman sunt ceapa, ceaiul verde, capsunile, strugurii, varza de Bruxelles, patrunjelul, fructele citrice, dar si cateva condimente atent selectionate.

Ce nu stie majoritatea dintre noi este faptul ca flavonoidele sunt o parte din clasa polifenol de fitonutrienti. Acesti polifenoli au fost folositi inca din vremuri vechi in medicina chineza si ayuverdica. Pentru ca si-au jucat bine rolul in acele timpuri, si in ziua de azi flavonoidele sunt introduse pe post de ingrediente naturale in suplimentele alimentare. Exact acesta este si cazul Vita Crystal, care detine o gama extrem de variata de produse pe baza de flavonoide.

Aceste substante din clasa polifenol sunt asociate cu protejarea pielii, functionarea optima a creierului, echilibrarea nivelului de zahar din sange, dar si a tensiunii arteriale. Asta pe langa calitatile antioxidante si antiinflamatorii despre care se stie deja.

Beneficiile suplimentelor Vita Crystal cu flavonoide asupra omului

Ca flavonoidele sunt intr-o proportie de 90% in fiecare produs al companiei Vita Crystal este stiut, insa beneficiile exacte ale acestor antioxidanti naturali asupra omului nu au fost prezentate decat pe scurt.

Prin urmare, trebuie aflat faptul ca printre proprietatile foarte eficiente ale acestora, bazate pe studii, se numara longevitatea, mentinerea in greutate, prevenirea afectiunilor cardiovasculare, imbunatatirea functiilor vasculare, prevenirea cancerului, dar si indepartarea instalarii afectiunilor neurodegenerative in creier.

Ceea ce este imbucurator si accesibil oricui se refera la faptul ca multe tipuri de flavonoide sunt disponibile sub forma de suplimente. Iar producatorul Vita Crystal ofera cea mai buna varietate de asemenea adjuvante pe piata din Romania.

Pe site-ul flavonoide.ro se pot comanda produse precum Olimpiq StemXCell sau Flavin 77, doua dintre cele mai dorite suplimente alimentare pe baza de flavonoide de catre romani.

#flavonoide Vita Crystal , #Remedii