Crezi in puterile pietrei de jad? Incearca o "perna" terapeutica

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 00:00
4402 citiri
Crezi in puterile pietrei de jad? Incearca o "perna" terapeutica
Sursa foto: Casa Jad. Toate drepturile rezervate. Nu pot fi reproduse sau refolosite

Pietrele de jad te vor ajuta sa scapi de durerile de spate provocate de orele prelungite petrecute pe scaun, la birou. O perna acoperita cu pietre de jad, asezata la spate, pe scaun, e solutia perfecta: ea va emana caldura, iar tensiunea ta arteriala se va diminua.

Caldura patrunde pana la patru centimetri sub piele, sustin specialisti.

In medicina chineza, jadul este considerat o piatra regala, datorita puterilor sale terapeutice, care scad tensiunea arteriala si nivelurile de colesterol. De asemenea, procesul de imbatranire este incetinit, iar ionii negativi pe care ii emite jadul maximizeaza abilitatea proprie a corpului de a se vindeca.

In plus, folosirea acestei perne te poate ajuta sa scapi si de pietrele de la rinchi sau de alte afectiuni ale acestora.

"Ranile se cicatrizeaza mai usor, iar vanataile sau varicele se vindeca mai repede", subliniaza Nicoleta Margagiu, managerul Casei Jad, de unde poti cumpara si tu o astfel de perna.

Vei gasi aceasta "perna", ce poarta numele - oficial - de "saltea", sub diferite marimi.

Cea mai mica saltea are forma de patrat, cu latura de 45 de centrimetri si este perfecta daca o asezi pe spatarul scaunului, indiferent daca lucrezi de la serviciu sau de acasa. Dimensiunea acestui produs poate ajunge pana la doi metri lungime cu 1,5 metri latime, iar pretul variaza intre 254 de euro si 1780 de euro.

Managerul Casei Jad sustine ca nu sunt efecte adverse, dar ca exista cateva restrictii.

"Salteaua nu poate fi folosita de femeile insarcinate, pentru ca favorizeaza dilatatia. Nici de cei cu hipertensiune grava, pentru ca se stimuleaza fluxul sanguin si poate sa creasca tensiunea arteriala. De asemenea, ea nu este recomandata persoanelor care au tija metalica pe coloana", sustine Margagiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#saltea casa jad, #remedii naturiste spate, #tratament dureri spate , #Remedii