De ce sa folosesti deodorante naturale

Joi, 25 Mai 2017, ora 14:36
2717 citiri
De ce sa folosesti deodorante naturale

(P) Deodorantele naturale Ben&Anna sunt ideale contra transpiratiei, mai ales pentru persoanele care nu isi doresc sa mai foloseasca produse de ingrijire sau de frumusete care contin parabeni, coloranti sintetici, aluminiu. Se spune ca, cu cat mai natrual, cu atat mai bine.

Transpiratia este un proces firesc al organismului, care ajuta la reglarea temperaturii corpului. Asadar, este normal sa transpiram. Ceea ce deranjeza insa este aparitia mirosului urat. Cum apare transpiratia urat mirositoare?

Ei bine, in momentul in care transpiram, la contactul sudorii cu pielea, bacteriile care se gasesc in mod normal pe suprafata pielii incep sa se multiplice. Drept urmare, apare si mirosul neplacut al transpiratiei. Cele mai afectate zone din cauza transpiratiei sunt axilele, talpile, palmele, spatele, dar si abdomenul.

Transpiratia este neplacuta nu numai din cauza mirosului, care iti poate afecta relatiile sociale, dar si pentru ca te face sa te simti inconfortabil din cauza ca hainele se pot umezi in zonele in care transpiram mai mult, dand o senzatie de disconfort.

Deodorantele naturale, ideale

Pentru a combate mirosul urat, dar si pentru ca pielea sa nu mai fie lipicioasa, ci sa fie insotita de o senzatie de prospetime, ideale sunt deodorantele naturale Ben&Anna. Ele nu contin parabeni si aluminiu, substante despre care numite studii sutin ca ar putea sa creeze unele probleme de sanatate.

Cei care doresc a evite deodorantele clasice si sa foloseasa deodorante obtinute din ingrediente naturale, precum salvia, bicarbonatul de sodiu, extractul de lavanda, pot apela la deodorantul Ben&Anna.

Ben&Anna sunt deodorante naturale fara aluminiu si parabeni, special create pentru cei care folosesc ingrediente naturale.

Aceste deodorante sunt facute cu pasiune, din ingrediente vegane si nu sunt testate pe animale. Este un deodorant care nu contine aditivi, ceea ce inseamna ca este inofensiv in momentul in care este absorbit de piele.

Cum fiecare dintre noi avem preferintele noastre in materie de arome, Ben&Anna se gasesc in patru variante, si anume: Nordic Timber, Persian Lime, Vanilla Orchid si Provence.

Deodorantul Vanilla Orchid are puteri astringente datorita cedrului care intra in zompozitia sa, are note calde si aromate, in timp ce varianta Persian Lime are o nota usoara de lime, fiind foarte eficient in lupta cu bacteriile care cauzeaza transpiratia urat mirositoare.

Varianta Vanilla Orchid ofera o combinatie de arome florale unice, care combate eficient mirosul neplacut, si in acelasi timp are o aroma discreta, in timp ce deodorantul Provence ajuta la calmarea si la relaxarea pielii.

Niciuna dintre variantele deodorantului Ben&Anna nu contine alcool, ceea ce inseamna ca poate fi folosit si de catre persoanele mai sensibile, pielea fiind ferita de aparitia iritaiilor si a mancarimilor.

Aceste deodorante merita sa fie incercate, nu doar ca ofera protectie contra mirosului neplacut, dar protejeaza si hainele contra petelor galbene.

Deodorantul Ben&Anna este disponibil in toate farmaciile!

#deodorant Ben Anna , #Remedii