Odihneste-te in orice calatorie! Incearca o masca de dormit cu lavanda

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 00:00
6899 citiri
Odihneste-te in orice calatorie! Incearca o masca de dormit cu lavanda
Foto: OtisBatterbee.com

Lipsa somnului este o problema majora atunci cand calatoresti des si te acomodezi greu cu noul fus orar. Intrucat odihna este esentiala pentru succesul deplasarilor tale, Business24 iti recomanda un truc vechi, reinventat de englezi: maca de dormit cu lavanda.

Otis Batterbee Liberty Collection este o colectie-capsula de masti pentru dormit ce foloseste doua printuri specifice casei de moda: Caesar si Wiltshire.

Aceste masti pentru dormit au fost create special pentu calatorii. Umpluta cu lavanda, o planta care te ajuta sa adormi mai usor, masca blocheaza complet lumina si, indiferent de locul in care te-ai afla in lume, iti garanteaza un somn odihnitor.

Realizate in Anglia, din bumbac catifelat, tesute in Lancashire si umplute cu lavanda crescuta in Norfolk, fiecare masca vine cu un ambalaj luxos si poate fi oricand cadoul perfect pentru o persoana ce calatoreste des.

Daca ti-am starnit interesul, trebuie sa stii ca poti cumpara o astfel de masca din magazinul Liberty, de pe Regent Street din Londra, sau online, de pe site-ul oficial Otis Batterbee, pentru 45 de dolari.

Otis Batterbee Liberty Collection (Galerie Foto)

Click pe imagine pentru slideshow

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masca dormit lavanda, #masca dormit, #rezolvare lipsa somn , #Remedii