Testeaza puterile pietrei de jad. Descopera o masca speciala

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 00:00
4108 citiri
Testeaza puterile pietrei de jad. Descopera o masca speciala
Sursa foto: Casa Jad. Toate drepturile rezervate. Imaginea nu poate fi reprodusa sau refolosita

Pietrele de jad te vor ajuta sa iti relaxezi tenul si sa indepartezi oboseala ochilor. O masca realizata exclusiv din pietre de jad, conceputa special pentru tine, te ajuta sa te relaxezi si sa iti infrumusetezi tenul, pentru ca foloseste beneficii traditionale chineze.

Medicii din China foloseau "ritualul Cald - Rece" ca un remediu impotriva oboselii si ca pe un truc pentru frumusete, pentru ca stiau ca jadul, considerat piatra regala, are multiple beneficii pentru sanatate.

In momentul in care aplici masca pe chip, vei avea o senzatie racoritoare, pentru ca pietrele sunt reci, dar, in cateva minute, ele se vor incalzi. "La unele persoane, pietrele devin fierbinti pentru ca si corpul uman emite aceste raze infrarosii, iar jadul fiind un foarte bun conductor al acestor raze, le preia din propriul nostru corp si le transforma intr-o termoterapie", spune Nicoleta Margagiu, managerul Casei Jad.

Efectul este unul reconfortant si relaxant muscular, la o temperatura ideala pentru ten. Aplicata pe fata, masca, formata din sute de pietre de jad, retransmite, la nivel facial, razele infrarosii "amplificate" prin propria vibratie a pietrelor, in perfecta rezonanta cu celulele umane.

Business24 iti recomanda masca de la Casa Jad din Bucuresti, care costa 200 de lei. O poti gasi la centru sau poti face comanda de pe site-ul oficial. Managerul Casei Jad spune ca nu exista niciun fel de restrictii si ca masca este recomandata, mai ales, pentru cei care petrec mult timp in fata calculatorului.

#remedii naturiste, #remedii naturiste oboseala, #masca piatra jad, #Casa Jad , #Remedii