Fatete dentare ceramice - o solutie la indemana pentru un zambet perfect

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 09:00
9449 citiri
Fatete dentare ceramice - o solutie la indemana pentru un zambet perfect
Foto: snapwiresnaps.tumblr.com

Iti doresti sa maschezi micile imperfectiuni ale dintilor care te fac sa te simti complexata de fiecare data cand zambesti? Ai dintii decolorati sau ciobiti? Fatetele dentare Lumineers pot fi solutia problemelor tale.

Ce sunt fatetele dentare din portelan Lumineers?

Lumineers sunt fatete dentare de ultima generatie care au caracteristica unica (spre deosebire de fatetele de portelan clasice) de a se putea aplica direct pe dinte fara o slefuire prealabila a dintelui (operatiune ce presupune eliminarea pana la 2 milimetri din tesutul dentar).

Avantajul major este ca fatetarea este o procedura nedureroasa, 100% reversibila si se poate realiza in doar doua sedinte de tratament. Fatetele sunt realizate in SUA in laboratoarele Lumineers, pentru fiecare pacient in parte.

Cine poate fi un candidat viabil pentru fatete dentare din portelan Lumineers?

In principiu, orice persoana care are dentitia imperfecta poate apela la fatetare. Dintii ciobiti, cu forme anormale, inghesuiti sau cu dimensiuni inadecvate sunt cele mai uzuale probleme care se pot remedia extrem de usor. In cazul in care dintii prezinta carii, afectiuni parodontale sau gingivale sau pacientul sufera de bruxism (scrasnirea involuntara a dintilor in timpul somnului) medicul stomatolog poate recomanda o alta metoda de corectie a imperfectiunilor.

Fatete dentare din portelan Lumineers

Avantaje:

* Operatiune 100% reversibila, in cazul in care vreodata vreti sa renuntati la fatete;

* Culoare stabila in timp, nu necesita operatiuni de albire dentara profesionala;

* Realizare in doar doua sedinte;

* Fara durere, deci fara anestezie;

* Durabilitate de pana la 15 ani;

* Nu apare hipersensibilitatea dentara.

Dezavantaje:

* Daca suferiti de bruxism, pentru a evita fisurarea, ciobirea sau craparea fatetelor medicul va poate recomanda purtarea unei gutiere pe timpul noptii.

* Desi realizate dintr-un material foarte dur si rezistent, trebuie evitate obiceiurile nesanatoase precum deschiderea capacelor cu dintii, rontairea bomboanelor tari, roaderea unghiilor, etc. Totodata, evitati sa muscati alimentele tari si atoase.

#fatete dentare ceramice, #fatate portelan Lumineers, #albire dentara , #Servicii medicale