Medical Optik - o vizita intr-o lume a serviciilor de cea mai buna calitate

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 14:45
5179 citiri
Medical Optik - o vizita intr-o lume a serviciilor de cea mai buna calitate

Vizita la un magazin de optica medicala pana nu demult era considerata o experienta de rutina pentru unii dintre noi, ce consta in consultatia medicului oftalmolog si acordarea de catre acesta de solutii specializate pentru afectiunile avute. In momentul actual tot mai multe clinici ofera insa o intreaga serie de investigatii care se preocupa atat de sanatatea cat si de estetica ochilor.

Medical Optik este un magazin de optica medicala dezvoltat din pasiunea fata de starea de bine oferita clientilor prin intermediul serviciilor de cea mai buna calitate de oftalmologie, optometrie si estetica.

Pasiunea adusa alaturi de implicarea medicilor specialisti si consultantilor in estetica aduc experienta celor care aleg sa treaca pragul centrului sa fie una de cea mai buna calitate. Aceste calitati continua sa pastreze Medical Optik de peste 20 ani drept un reper pe piata bucuresteana.

Servicii profesionale, cu abordare personala

De cele mai multe ori, chiar si in cazul clinicilor de top, profesionalismul este imbinat cu standardul, serviciile ajungand sa semene intre ele, iar clientii sa fie tratati unitar, dupa un singur tipar.

La Medical Optik serviciile sunt construite dupa criteriul realist care spune ca fiecare persoana este diferita. Prin urmare, fiecare client are nevoie de o abordare diferita, care sa se muleze pe nevoile speciale si personalitatea sa.

La Medical Optik vei gasi servicii oftalmologice diverse pentru adulti si copii. Consultatia cuprinde elemente precum masurarea acuitatii vizuale, determinarea computerizata a dioptriilor, masurarea tensiunii oculare, examenul fundului de ochi, prescriptia de ochelari sau lentile de contact etc.

De asemenea, serviciile includ si examene speciale, precum stabilirea de diagnostic si tratament pentru toate tipurile de afectiuni oculare acute si cronice, testarea vederii binoculare, a simtului cromatic etc.

Intrucat un pachet complet de servicii oftalmologice nu se opreste la oferirea de consultatii, examinari si prescriptii pentru ochelari si tratamente, clinica ofera de asemenea suport in cazul necesitatii efectuarii unor interventii chirurgicale.

Pentru ca este dificila gasirea pe cont propriu a unor solutii de calitate, cabinetul recomanda servicii partenere atunci cand este cazul.

Totodata, magazinul de optica medicala acorda o importanta deosebita esteticii, oferind consultanta profesionala pentru alegerea ramelor de ochelari. Mizand pe valorizarea trasaturilor fizice si de temperament, specialistii Medical Optik ajuta clientii sa gaseasca ochelarii care sa le aduca incredere si o stare de bine.

Folosind reguli ce tin de forma fetei, a sprancenelor, dimensiunile pe care le are saua nazala si elemente ce tin de personalitatea purtatorului, specialistul va recomanda fiecarui client perechea de ochelari potrivita. O parere profesionala este intotdeauna binevenita, aducand argumente sincere si bine plasate.

Gama de produse exclusiviste, in tandem cu serviciile personalizate

Ochelarii reprezinta un accesoriu cu o utilitate foarte mare, indiferent daca vorbim de cei pentru soare sau cei de vedere. Acestia au insa un rol estetic la fel de important, putand schimba complet infatisarea si completa un stil personal.

Medical Optik foloseste materiale de top pentru ochelarii construiti, atat la nivelul lentilelor, cat si la nivelul ramelor. Rezultatele constau in modele deosebite, care se fac usor remarcate si care au o rezistenta foarte buna.

Printre producatorii de lentile disponibili in portofoliu se remarca Nikon, gigantul japonez fiind renumit la nivel international pentru calitatea produselor sale.

Cu o experienta in constructia de lentile de peste 100 de ani si o varietate de sisteme optice in portofoliu, Nikon este un producator de top care inoveaza constant piata.

Lentilele oftalmice Nikon au o calitate premium, oferind cele mai bune rezultate si bucurandu-se de acelasi succes precum lentilele fotografice ale brandului.

Lentilele Nikon au o constructie mai subtire, mai usoara si mai rezistenta la zgarieturi, oferind in acelasi timp un control excelent asupra luminii si un efect anti-reflexie avansat.

Lista de producatori de lentile din portofoliu include de asemenea alte nume mari, precum Zeiss, Essilor, Hoya sau Ital Lenti.

La nivelul ramelor oferta se remarca printr-o diversitate foarte mare, care aduce o libertate extinsa de alegere. Indiferent daca vorbim de ochelari de soare sau de vedere, rama ocupa un loc principal, fiind responsabila de look si devenind un adevarat accesoriu vestimentar.

Medical Optik ofera clientilor rame de lux si colectii exclusiviste, care ies din anonimat si evidentiaza personalitatea si stilul.

Din categoria ramelor pentru ochelari de vedere este de precizat mai ales brandul Alain Mikli, alaturi de seria Starck Eyes by Alain Mikli, branduri apartinand diviziei de lux a Luxottica, Luxottica Atelier.

Alain Mikli este un designer de top de rame de ochelari, ale carui colectii sunt caracterizate de culori si forme deosebite. Brandul a atras de-a lungul timpului atentia starurilor europene si americane, doar cateva dintre numele celebre care poarta ochelari Alain Mikli fiind Kanye West, Elton John, Samuel Jackson, Miley Cyrus, Paris Hilton sau Zac Efron. Medical Optik beneficiaza de exclusivitate in Romania pentru brandul Alain Mikli.

Magazinul ofera in acelasi timp acces la o intreaga serie de produse Luxottica, liderul mondial in fabricarea si distribuirea de ochelari ce lucreaza cu branduri precum Ray-Ban, Persol, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Miu Miu, Oakley, Tiffany & Co., Bvlgari, Versace, Burberry, Vogue.

Tot in cadrul magazinului Medical Optik puteti gasi si rame de ochelari apartinand altor producatori de de lux precum Tom Ford, Mont Blanc, Tag Heuer, Henry Jullien sau Charmant Group.

Fiecare dintre brandurile distribuite de Medical Optik este caracterizat de un stil aparte si unicitate, potrivit pentru fiecare personalitate si temperament. Vei gasi ochelari pentru fiecare situatie, astfel incat sa arati bine atat pe timpul zilei la birou, cat si la iesirile cu prietenii sau in vacante. Nu uitati ca pereche de ochelari de calitate si bine aleasa ofera o prestanta deosebita si poate sublinia statutul purtatorului.

Designul ramelor de ochelari este gandit de cei mai apreciati designeri din domeniu din momentul actual, asigurand nu doar un aspect aparte, ci si o calitate speciala a constructiei.

Iubitorii ochelarilor de soare au la dispozitie o serie la fel de larga de branduri din care sa aleaga, printre acestea numarandu-se si Maui Jim.

Medical Optik este singurul distribuitor oficial din tara al brandului Maui Jim, garantand pentru autenticitatea ochelarilor.

Maui Jim este unul dintre cei mai importanti producatori de ochelari de soare cu lentile polarizate de calitate premium, modelele sale fiind cu totul aparte si oferind atat protectie eficienta impotriva razelor solare, cat si un design special.

Alternativa moderna a ochelarilor - lentilele de contact

Pentru cei interesati de lentile de contact, portofoliul include producatori precum Bausch & Lomb, Alcon, Cooper Vision sau Johnson & Johnson.

O categorie din ce in ce mai populara de lentile de contact este cea a lentilelor de unica folosinta. Acestea se pun pe ochi dimineata si se arunca seara, fiind metoda cea mai sanatoasa.

Lentilele de contact reprezinta o optiune atractiva pentru cei care au nevoie de lentile pentru vedere, dar vor sa pastreze o experienta cat mai apropiata de cea de inainte de a fi necesara corectarea vederii.

Lentilele sunt aproape invizibile si nu impiedica deloc activitatile sportive, oferind totodata avantaje si in cazul deplasarii prin ploaie sau ninsoare.

Medical Optik - Mai mult decat o afacere cu istorie de 20 de ani

Liliana Marin a inceput afacerea in urma cu doua decenii, ocupandu-se indeaproape de ea si transformand acest lucru intr-un atu.

Pentru a pastra spiritul de autenticitate, proprietara a ales sa pastreze un singur cabinet, asupra caruia sa-si canalizeze toata energia. Decizia a fost una inspirata, cabinetul reusind sa evolueze chiar si pe timpul crizei economice, inregistrand cresteri substantiale de la an la an.

Pornind de la ideea ca atmosfera creata in jurul unei clinici medicale conteaza mai mult decat orice promovare de brand, Medical Optik a ales sa foloseasca implicarea ridicata a personalului in relatia cu clientii sai, pentru a dezvolta relatii bazata pe incredere, respect si prietenie.

"Calificarea inalta a medicilor este esentiala in oftalmologie, asa ca la Medical Optik echipa trebuie sa fie foarte bine pregatita si responsabila de cartea de vizita atractiva a cabinetului".

Liliana Marin a inceput pornind de la acest concept afacerea la sfatul unui medic oftalmolog alaturi de care lucreaza si astazi.

Standardele ridicate au caracterizat activitatea magazinului sau a cabinetului inca de la inceput, iar experienta indelungata pe piata din momentul actual sustine o mai buna intelegere a clientilor si nevoilor acestora. Serviciile oferite sunt astfel adaptate si actualizate permanent, constanta fiind reprezentata de abordarea personala a fiecarui client.

Plasat in zona Piata Victoriei (Piata 1 Mai, Bulevardul Ion Mihalache), in centrul capitalei, cabinetul atrage clienti ce doresc sa beneficieze de servicii de calitate si nu fac compromisuri atunci cand vine vorba de sanatatea ochilor.

Mai multe informatii despre serviciile Medical Optik, produsele disponibile si datele de contact ale centrului se gasesc si pe site-ul www.medicaloptik.ro

Va asteptam!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#clinica optica medicala, #clinica oftalmologie, #Medical Optik clinica , #Servicii medicale