Cat de des ar trebui sa-i dai copilului dulciuri si cand e cazul sa-l trimiti intr-o tabara de slabit - Interviu

Luni, 20 Iunie 2016, ora 08:07
1180 citiri
Cat de des ar trebui sa-i dai copilului dulciuri si cand e cazul sa-l trimiti intr-o tabara de slabit - Interviu
Foto: Facebook/Anamaria Iulian

Cand devine greutatea copilului o problema? Sa-l lasam sa manance ce vrea, cand vrea, cum vrea, pentru ca "va creste el mare si atunci va slabi" sau sa luam masuri? Si daca da, cat de devreme?

Iar daca s-a ingrasat sunt de vina genele, faptul ca e pofticios ori parintii? La toate aceste intrebari a raspuns pentru Ziare.com dr. Anamaria Iulian, nutritionist, medic si psiholog, cea care de mai multi ani organizeaza in Romania tabere de slabit pentru copii.

Nu doar copiii cu probleme de greutate pot merge acolo, ci si restul, pentru a invata sa iubeasca fructele si legumele, pentru a invata sa faca alegeri responsabile, in joaca.

De la Anamaria Iulian am aflat si cum trebuie sa arate meniul unui copil, ce nu ar trebui sa se gaseasca in regimul sau si cu ce frecventa pot fi mancate dulciurile. Cu aceasta ocazie am aflat si ca meniul oferit de stat copiilor, la scoala, constand in corn si lapte, e departe de a fi unul sanatos sau hranitor.

Stiu ca organizati tabere de slabit. ...citeste mai departe despre "Cat de des ar trebui sa-i dai copilului dulciuri si cand e cazul sa-l trimiti intr-o tabara de slabit - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tabere slabit copii Romania, #tabere nutritie copii Romania, #Anamaria Iulian medic nutritionist psiholog, #obezitate copii, #meniu sanatos copii, #dulciuri copii, #greutate copii , #Stiri Viata sanatoasa