Chef Gourmand cu seminte de la Vel Pitar este Painea Anului 2016 in Romania

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 16:36
1349 citiri
Chef Gourmand cu seminte de la Vel Pitar este Painea Anului 2016 in Romania
Foto: Vel Pitar

Painea integrala Chef Gourmand cu seminte, fabricata de Vel Pitar, a fost desemnata castigatoarea trofeului "Painea Anului 2016" la categoria fabricatie industriala in Romania, in cadrul concursului GastroPan.

Painea Chef Gourmand cu seminte a fost lansata la mijlocul anului 2015 si a castigat rapid increderea consumatorilor, intrand in topul preferintelor acestora. Calitatile i-au fost confirmate acum si de profesionistii din domeniul moraritului si panificatiei prin adjudecarea celei mai inalte distinctii - Painea Anului 2016 - la categoria fabricatie industriala, in cadrul prestigiosului concurs GastroPan.

Echipa Vel Pitar a dezvoltat sortimentul Chef Gourmand Paine Integrala cu Seminte in urma unei analize atente a preocuparilor consumatorilor de paine si a unui studiu al preferintelor de gust ale acestora din care a reiesit interesul ridicat al romanilor pentru produsele sanatoase si gustoase.

Painea cu seminte Chef Gourmand, realizata din faina integrala, ofera ...citeste mai departe despre "Chef Gourmand cu seminte de la Vel Pitar este Painea Anului 2016 in Romania" pe Ziare.com

#Paine Chef Gourmand seminte Vel Pitar, #Chef Gourmand Painea Anului 2016 , #Stiri Viata sanatoasa