Clinica Dr. Serban ofera oportunitatea de a ne ingriji de sanatatea intregii familii

Vineri, 08 Iulie 2016, ora 17:42
1463 citiri
Clinica Dr. Serban ofera oportunitatea de a ne ingriji de sanatatea intregii familii

Sanatatea orala a unui copil este strans legata de practicile de sanatate si de igiena dentara generala a intregii familii. Orice vizita la medicul dentist ce priveste ingrijirea danturii contribuie la o mai buna stare de sanatate, incat fiecare copil, de mic, sa inteleaga consecintele si rezultatele aplicarii acesteia.

Pentru ca acest lucru sa fie indeplinit in cele mai bune conditii, clinica Dr. Serban ofera servicii medicale stomatologice pentru intreaga familie, la cele mai accesibile costuri, motiv pentru care fiecare familie ce a trecut pragul clinicii zambeste mai des si, implicit, mai frumos.

Copiii nu se nasc cu un nivel ridicat de bacterii in cavitatea bucala, ci le dobandesc in timp, incepand de la consumul de alimente diversificate si pana la contactul cu tot felul de jucarii si produse din plastic sau lemn.

Aceste bacterii se transmit destul de rapid, chiar de la schimbul de tacamuri de la masa, pahar si pana la suzeta din gura.

Perioada in care un copil este susceptibil la dobandirea bacteriilor cauzatoare de degradarea danturii este destul de scurt, incepand de la sase luni si pana la 3 -4 ani.

Cum ii promovam copilului o sanatate orala optima?

Ca si parinti, trebuie sa luam in considerare dovezile dezvaluite de studiile in domeniul sanatatii ce afirma ca satatatea orala a unui copil este strans legata de igiena dentara a mamei sale sau a tatalui sau.

Cu alte cuvinte, acesta este si motivul pentru care parintii trebuie sa se ingrijeasca de igiena cavitatii bucale a copiilor inca din primele luni de viata.

De mici, copiii trebuie educati si formati prin vizite la cabinete si clinici dentare cum este si clinica Dr. Serban, dar si prin aplicarea unor obiceiuri de igiena corespunzatoare.

O vizita la clinica stomatologica Bucuresti a Dr. Serban devine o oportunitate de invatare pentru igiena personala si intretinerea unui zambet impecabil.

Parintii isi adreseaza deseori intrebarea "De ce la clinica stomatologica a Dr. Serban?" pentru ca raspunsul sa vina din urmatoarele considerente.

La clinica dr. Serban, specializata in tratarea tuturor afectiunilor danturii, se utilizeaza aparatura de ultima generatie PiezoSurgery, se ofera un tratament avansat si imbunatatit fata de variantele clasice, personalul este specializat si dedicat fiecarui pacient si nu in cele din urma, se ofera garantie pentru fiecare lucrare.

De la mic la mare la controlul stomatologic anual

Clinica stomatologica din Bucuresti promoveaza sanatatea dentara a intregii familii, de la mic la mare, prin gama variata de servicii regasita si in mediul online la adresa drserban.ro.

Astfel, clientii pot consulta preturile, calitatea serviciilor, intreaga echipa si pot obtine programari in cel mai scurt timp.

Indiferent ca este vorba despre ortodontie, implantologie, protetica dentara, paradontologie sau terapie restaurativa si extractie molari, personalul calificat poate oricand sa realizeze aceste proceduri non-invazive, pentru ca fiecare pacient sa se bucure de un zambet frumos si stralucitor.

Diagnostic, prevenire, educatie si tratament - acestea sunt cele mai sigure metode prin care intreaga clinica stomatologica din Bucuresti reuseste sa acopere o multime de aspecte ale sanatatii orale.

Cel mai important lucru pentru un parinte se defineste ca fiind grija acordata sanatatii propriului copil, iar impreuna cu medicii stomatologi profesionisti i se asigura acestuia un diagnostic imediat, un tratament garantat, dar si o noua viziune asupra unei igiene orale favorabile.

Cu alte cuvinte, fiecare vizita la clinica stomatologica cu renume ajuta la consolidarea unei sanatati dentare eficiente, ideale pentru copii, inca de la cele mai mici varste.

Nici adultii nu sunt uitati, carora li se realizeaza unele dintre cele mai sigure proceduri, interventii si terapii restaurative incat a zambi sa fie cel mai simplu lucru pe care oricine il poate realiza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stomatolog Bucuresti, #clinica dr Serban Bucuresti, #dentist copii Bucuresti , #Stiri Viata sanatoasa