Cu ce sa nu combini niciodata carnea

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 08:55
1391 citiri
Cu ce sa nu combini niciodata carnea
Foto: Facebook/Cabinet de psiho-nutritie Nela Pricop

Carnea, dupa cum bine stiti, reprezinta una dintre cele mai bune surse de proteina, ea continand toti aminoacizii esentiali pe care corpul nu-i poate reproduce.

Consumul de proteina animala are si o serie de avantaje; unul dintre ele ar fi ca aminoacizii sunt stocati in organism in cantitati mici si pentru o perioada scurta, iar pentru digerarea si metabolizarea acestui tip de proteina se foloseste 30% valoarea calorica.

Ajuta, asadar, si la accelerarea metabolismului, arderea grasimilor, pune baza constructiei tesutului muscular, conjuctiv, osos si intra in compozitia enzimelor, hormonilor proteici, aniticorpilor, explica pentru Ziare.com nutritionistul Nela Pricop.

Pentru a ne bucura de toate beneficiile aduse de consumul de proteina animala (carne rosie, carne alba, lactate, oua, peste si fructe de mare), trebuie sa stim foarte bine cum si cu ce o combinam, astfel incat sa nu ne facem mai mult rau decat bine.

Nutritie pe paine cu Nela Pricop: Ulei de gatit sau de salata?... citeste mai departe despre "Nutritie pe paine cu Nela Pricop: Cu ce sa nu combini niciodata carnea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cu ce combini proteina animala, #combinatii carne, #carne combinatii slabire, #carne garnituri sanatoase exemple, #nutritionist combinatii carne, #carne digestie, #tipuri carne nutritionist , #Stiri Viata sanatoasa