Cum alegem primul lichid utilizat cu tigara electronica

Joi, 09 Iulie 2015, ora 16:45
1843 citiri
Cum alegem primul lichid utilizat cu tigara electronica
Foto: gratisography.com

Daca ati ajuns la momentul de a lua aceasta decizie inseamna ca sunteti deja hotarati sa eliminati din viata dumneavoastra tigarile din tutun. Motivul deja nu mai este important, pentru ca oricum sanatatea va era pusa in real pericol, asadar sunteti doar la un mic pas de a incepe sa vapati si sa va recuperati puterea de miscare, atitudinea si nu in ultimul rand prezenta agreabila in societate fara a mai lasa in urma vreun miros greu de fum.

Lichidele pentru tigari electronice se vor cumpara dintr-un magazin specializat, accesarea oricarei alte forme de comert cu aceste produse nefiind deloc sigura. Un magazin de tigari electronice din Bucuresti reprezinta o varianta cel putin ideala, daca ne gandim doar la oferta diversificata pe care o propune, iar daca la acest lucru adaugam excelenta posibilitate de a testa pe loc mostre de lichide se poate spune ca este chiar foarte bine.

Atunci cand veti alege primul lichid cu care veti incarca dispozitivul de vaporizare, atentia trebuie indreptata catre doua situatii: una se refera la aroma pe care o veti simti cand veti vapa, iar cea de-a doua, la fel de importanta, este data de concentratia de nicotina pe care lichidul baza o are.

Despre aroma, cei mai multi afirma cu indreptatire ca o varianta de aroma de tutun este benefica, cel putin pentru inceput, totul in ideea de a face trecerea cat mai usoara si a pastra, daca se poate spune asa, ceva din ceea ce simteati atunci cand fumati. In legatura cu concentratia de nicotina, aici, lucrurile sunt diferite pentru ca va trebuie sa va raportati cat mai aproape, in fapt cel putin egal (daca nu chiar usor mai mult), de cantitatea exprimata in nicotina pe care o absorbeati din tigarile clasice.

A incerca de la inceput sa reduceti aceasta cantitate este nepotrivit, pentru ca organismul nu este pregatit de acest lucru si veti spune, in doar cateva zile, daca nu chiar din prima zi, ca tigara eletronica nu va satisface. Prin urmare, cereti tot sprijinul, iar magazinele specializate va vor recomanda concentratia de lichid care este potrivita pentru dumneavoastra.

In egala masura nici exagerarea nu este potrivita, in sensul utilizarii unor concentratii mari, pentru ca nu veti mai resimti vapatul ca pe o mica placere tranzitorie in scopul renuntarii la fumat.

Ulterior momentului de start, impreuna cu tigara electronica puteti experimenta si alte variante de arome, oferta fiind indestulatoare, iar, mai apoi, cand deja ati deprins modul in care se face servisarea unui atomizor si in general cum se comporta tigara electronica, puteti incepe sa preparati singuri lichide avand la origine baze (King Vapure) cu diferite concentratii de nicotina si arome concentrate pe care le veti mixa exact asa cum doriti.

Tigara electronica este atat de versatila din punct de vedere al utilizarii tuturor componentelor sale si a consumabilelor de care are nevoie, incat, din punctul nostru de vedere, nimic pana in acest moment nu poate fi considerat mai de ajutor in sprijinul celor care doresc cu adevarat sa renunte la fumat pentru a-si recastiga starea de buna sanatate.

Echipa Vapers-one.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lichid tigara electronica, #concentratie lichid tigara electronica , #Stiri Viata sanatoasa