Cum ne pacaleste Coca Cola cu nutritionisti cumparati

Marti, 17 Martie 2015, ora 11:15
1899 citiri
Cum ne pacaleste Coca Cola cu nutritionisti cumparati

Coca Cola se afla din nou in mijlocul unui scandal, dupa ce s-a descoperit ca gigantul american ar plati experti in nutritie si fitness pentru a le recomanda clientilor bautura carbogazoasa, spunandu-le ca este o gustare sanatoasa.

Mai multi nutritionisti si specialisti in fitness au precizat ca o cutie mica de Coca Cola poate fi consumata ca parte a unei diete sanatoase, in timpul conferintei American Heart Month din luna februarie, potrivit Russia Today.

Ulterior, jurnalistii de la Associated Press au dezvaluit, luni, ca cei de la Coca Cola lucreaza cu experti in viata sanatoasa, intr-o incercare de a-si promova bautura carbogazoasa, despre care numerosi medici sustin ca ar contribui la problema obezitatii cu care se confrunta Statele Unite.

Experiment ciudat: Ce se intampla cu iPhone 6 cand este fiert in Coca-Cola ...citeste mai departe despre "Cum ne pacaleste Coca Cola cu nutritionisti cumparati" pe Ziare.com

#Coca Cola plateste nutritionisti, #Coca Cola recomandat nutritionisti, #Coca Cola sanatos pacaleala , #Stiri Viata sanatoasa