Cum sa scapi de acnee cu ajutorul luminii albastre

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 16:52
958 citiri
Cum sa scapi de acnee cu ajutorul luminii albastre
Foto: Clinica Bioderm

Acneea, o afectiune cu care se confrunta aproape un milion de oameni din intreaga lume, poate fi tratata mai usor ca niciodata. Nu cu medicamente agresive, care isi ating repede limitele, ci cu lumina!

O lumina care este mai puternica decat cea emisa de bec, dar mult mai slaba decat razele ultraviolete care, in exces, dauneaza pielii.

Pe cine afecteaza acneea

Nu numai tinerii aflati la pubertate sufera de acnee. Inestetica problema este din ce in ce mai raspandita, afectand si persoane de 30 sau chiar 40 de ani. Pe cat de frecventa este, pe atat de greu de controlat, iar in multe cazuri, viata cu acnee poate fi foarte neplacuta.

Antibioticele si tratamentele topice (locale) isi ating foarte repede limitele, existand multe persoane cu istoric lung de tratament cu antibiotice impotriva acneei, care nu reusesc sa isi tina sub control problema.

Pe langa mostenirea genetica, factorii care tin de stilul de viata reprezinta principala cauza a afectiunii, de la consumul excesiv ...citeste mai departe despre "Cum sa scapi de acnee cu ajutorul luminii albastre" pe Ziare.com

#Trateaza acneea cu lumina, #tratatament lumina acnee, #tratament acnee , #Stiri Viata sanatoasa