De ce legea antifumat e buna pentru fumatori

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 08:35
913 citiri
De ce legea antifumat e buna pentru fumatori

Am fost fumator vreme de zece ani. De la varsta de 14 ani mi-am cumparat tigari Carpati, iar din clasa a zecea am fumat in jur de doua pachete pe zi. Nu pot fi dat drept exemplu de comportament pentru elevii de azi.

Acest prost obicei i-a deranjat pe parintii mei, ambii nefumatori. M-am lasat de fumat la varsta de 24 de ani, intr-o sesiune de examene.

M-am trezit dimineata si mi-am spus ca nu mai fumez, pachetul de tigari a ramas inceput pe biroul din camera. Colegii de facultate au fost socati, pentru ca ma stiau drept un fumator pasionat. De atunci, am mai fumat o singura data, o tigara de foi, in seara zilei in care s-a nascut fiica mea.

Am scris povestea de mai sus pentru ca sunt o persoana care a fost in ambele tabere. Nu-i judec si nu-i condamn pe fumatori. Nu ma deranjeaza cand fumeaza cineva langa mine, nu plec de la masa din restaurant daca o persoana isi aprinde un trabuc, fum pe care-l suport cel mai greu, nu parasesc incinta daca nu mai sunt locuri la ...citeste mai departe despre "De ce legea antifumat e buna pentru fumatori" pe Ziare.com

#lege antifumat fumatori , #Stiri Viata sanatoasa