Energie pentru toate activitatile tale si un premiu pe masura

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 14:35
1024 citiri
Energie pentru toate activitatile tale si un premiu pe masura

Pentru a te putea reincarca cu energie, primavara aceasta ia in considerare complexul de vitamine si minerale Vitamax. Acesta contine cantitatea necesara de nutrienti suplimentari pentru a-ti oferi energie pentru intreaga zi.

VITAMAX

Vitamax este un energizant si tonic general, recomandat pentru momentele in care ai nevoie de un boost de energie! Contine o combinatie unica de 34 de elemente (vitamine, minerale, aminoacizi si 6 ingrediente naturale), care te ajuta sa scapi de oboseala si sa iti revigorezi organismul.

VITAMAX Q10

Vitamax Q10 este un revitalizant si fortifiant, care iti ofera un plus de energie pentru intreaga zi. Contribuie la mentinerea unui nivel optim de minerale si vitamine in corp si la reducerea oboselii si tonificarea organismului.

Insa Vitamax ofera in perioada 2 martie - 26 aprilie 2015 mult mai mult decat energie. Orice produs Vitamax sau Vitamax Q10, cu complex de vitamine si minerale, cumparat in aceasta perioada te poate trimite intr-un safari in Africa de Sud. Iar in cele 6 zile de aventura prin savanele exotice ale Africii de Sud poti fi insotit si de cineva drag tie.

De asemenea, poti castiga si unul din cele 100 de vouchere pentru echipament sportiv de la Intersport. Pentru ca energia castigata prin multivitamine sa poata fi folosita la practicarea sportului sau activitatii fizice preferate.

Cum poti castiga

* Inscriere prin SMS: cumpara un produs cu complex de vitamine si minerale Vitamax sau Vitamax Q10 in perioada 2 martie - 26 aprilie 2015 si pastreaza bonul fiscal pentru validare. Apoi trimite numarul bonului fiscal prin SMS, la numarul de telefon 1893, pana pe 26 aprilie 2015 si asteapta mesajul de confirmare a inscrierii. Poti inscrie pana la 10 bonuri fiscale intr-o singura zi.

* Inscriere pe site-ul www.teintrecicuenergia.ro: cumpara un produs Vitamax sau Vitamax Q10 in aceeasi perioada si pastreaza bonul fiscal pentru validare. Apoi inscrie numarul bonului direct pe site, in formularul de participare din prima sectiune, pana pe 26 aprilie 2015.

Mai multe detalii referitoare la promotie se pot gasi pe www.teintrecicuenergia.ro.

#concurs premii Vitamax, #concurs te intreci cu energia , #Stiri Viata sanatoasa