Generatia millennials e anxioasa si depresiva. Iata de ce

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 11:14
2399 citiri
Generatia millennials e anxioasa si depresiva. Iata de ce
Foto: Arhiva/Ziare.com

Utilizarea mai multor platforme de social media este asociata cu depresia si anxietatea in cazul reprezentantilor generatiei milenarilor (millennials), arata un studiu efectuat de experti din cadrul Universitatii din Pittsburgh, SUA.

In urma cercetarii, oamenii de stiinta au descoperit ca adultii tineri care au declarat ca folosesc mai multe platforme de social media aveau un risc de trei ori mai mare de a dezvolta depresie si anxietate in comparatie cu semenii lor care nu utilizau astfel de platforme. In plus, cercetatorii au notat ca aceasta tendinta se mentine chiar si in cazul reducerii timpului total petrecut pe retelele de socializare.

Analiza a fost realizata pe 1.787 de adulti cu varste cuprinse intre 19 si 32 de ani. In cadrul chestionarelor au fost incluse 11 dintre cele mai populare platforme de social media - Facebook, YouTube, Twitter, Google Plus, Instagram, Snapchat, Reddit, Tumblr, Pinterest, Vine si LinkedIn.

Persoanele care utilizau intre 7 si 11 dintre ...citeste mai departe despre "Generatia millennials e anxioasa si depresiva. Iata de ce" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#retele sociale depresie, #retele sociale anxietate, #generatia millenials depresie retele sociale, #millenials anxietate depresie, #millenials retele sociale , #Stiri Viata sanatoasa