Intr-un balcon din Italia cresc in pamant romanesc legume si fructe aromate

Luni, 18 August 2014, ora 11:25
1352 citiri
Intr-un balcon din Italia cresc in pamant romanesc legume si fructe aromate

Stabilit in urma cu mai bine de un deceniu intr-un oras italian, un roman isi intretine pasiunea pentru gradinarit chiar in balconul apartamentului in care locuieste.

Ghiveci cu ghiveci, a prins viata aici o mica gradina cu legume, plante aromatice, capsune si zmeura, care cresc, partial, in pamant romanesc.

"Am inceput sa cultiv legume pe balcon in 2003 sau 2004, cand cineva mi-a facut cadou o planta de ardei iute. Cum nu aveam pamant, am rasadit-o intr-un ghiveci putin mai mare si totul a fost OK.

Anul urmator am continuat rasadind rosii, ardei gras si vinete. Rezultatele au fost incurajatoare, am inteles ce fel de ghivece trebuie sa folosesc, cum trebuie sa le ud, in general, ce trebuie sa fac pentru a mari productia", a spus Cornel Ghervas pentru Ziare.com.

Acum are pe balcon aproximativ 30 de plante, printre care capsuni, vinete, ardei gras, ardei iute, dovlecei, rosii, patrunjel, telina, rozmarin, cimbrisor, menta, lavanda, muscate si un zmeur cu fructe galbene, ...citeste mai departe despre "Gradinar de oras Intr-un balcon din Italia cresc in pamant romanesc legume si fructe aromate" pe Ziare.com

#gradina balcon, #plante balcon, #legume balcon , #Stiri Viata sanatoasa