Implantul dentar este solutia sigura pentru un zambet fara cusur

Joi, 11 Mai 2017, ora 15:55
2024 citiri
Implantul dentar este solutia sigura pentru un zambet fara cusur

Atunci cand nu avem suficienta grija de dantura noastra si nu ne prezentam periodic la cabinetul stomatologic, ne alegem cu diferite afectiuni sau infectii, care pot duce pana la extractia unor dinti care puteau fi salvati daca ne ocupam la timp de aceste probleme.

Desigur, igiena orala precara si neprezentarea la timp la medicul dentist nu sunt singurele cauze ale pierderii dintilor, diabetul sau boala parodontala fiind printre afectiunile care pot avea efecte distructive asupra danturii.

Este dovedit stiintific faptul ca, atunci cand interactionam cu o persoana, primul lucru pe care il observa este zambetul nostru. Din pacate, un procent foarte mare al populatiei sufera din cauza lipsei dintilor. Acestia se plang de faptul ca nu se pot hrani corespunzator sau ca nu pot avea o viata sociala activa, din pricina complexelor pe care le-au dezvoltat cu privire la defectul lor dentar.

Tot mai multi pacienti cauta solutii pentru a remedia rapid, usor si fara dureri aceasta problema majora cu care se confrunta, insa nu toti sunt dispusi sa plateasca pentru un implant dentar de calitate, care le-ar garanta o dantura perfect functionala pentru toata viata. Majoritatea se cramponeaza la auzul costurilor acestei proceduri si apeleaza la solutii mai ieftine, care le pot pune sanatatea in mare pericol.

In orice domeniu, serviciile de calitate costa. Acesta este si cazul stomatologiei. Pretul unei proceduri de implantare este determinat de calitatea materialelor folosite, de aparatura avansata care este utilizata si de experienta medicului dentist care se ocupa de caz. Platim bani grei pentru a ne satisface diferite pofte sau pentru a face diverse achizitii. Sanatatea noastra, inclusiv cea dentara, este cea mai importanta si nu ar trebui sa o sacrificam de dragul unei reduceri semnificative.

Ceea ce nu realizeaza foarte multe persoane sunt riscurile la care se supun atunci cand apeleaza la serviciile unor medici dentisti care le promit preturi foarte mici. Atunci cand costurile unui implant dentar sunt infime comparativ cu cele ale altor clinici cu renume in domeniu, fie materialele sau aparatura sunt de slaba calitate, fie medicul dentist nu are prea multa experienta in implantologie. Nu de putine ori, reducerea senzationala atrage dupa ea afectiuni si complicatii care implica alte costuri pentru a fi remediate si astfel, ajungi sa cheltui mult mai mult decat daca ai fi optat de la inceput pentru un implant dentar de calitate.

De asemenea, nu putini sunt cei care, tot din motive financiare, opteaza pentru o punte dentara, crezand ca fac o alegere potrivita. In realitate, costurile unei punti dentare sunt foarte apropiate de cele ale unui implant dentar, iar montarea ei este invaziva pentru dintii vecini, deoarece implica pilirea si scoaterea nervilor acestora. In timp, acesti dinti devin mai sensibili, se pot rupe sau pot dezvolta infectii.

Implantul dentar realizat in Clinicile Dr Leahu reprezinta o solutie rapida, sigura si fara dureri, care iti permite sa iti reiei rapid activitatile zilnice si sa te bucuri de o dantura perfect functionala. Totodata, aceasta procedura nu afecteaza dintii vecini si gratie tehnologiei de ultima ora, te vei recupera in timp record! Medicii specialisti in implantologie se vor ocupa sa gaseasca solutia optima pentru tine, ca sa te poti bucura de investitia facuta in sanatatea dentara pentru cat mai mult timp posibil.

In cazul in care medicul dentist considera ca implantul dentar este potrivit pentru rezolvarea problemei tale, atunci vei putea beneficia de nenumaratele avantaje ale acestei proceduri. Vei putea avea o dieta echilibrata, deoarece vei manca absolut tot ce iti doresti si te vei bucura din nou de viata, gratie unui zambet fara cusur. Nu mai sta pe ganduri, vino acum la Clinicile Dr Leahu pentru o consultatie preliminara si schimba-ti viata in bine!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#implant dentar , #Stiri Viata sanatoasa