Incepe activ sa slabesti: 4 pasi concreti care sa te duca in directia buna

Joi, 03 Noiembrie 2016, ora 08:02
1716 citiri
Incepe activ sa slabesti: 4 pasi concreti care sa te duca in directia buna
Foto: Arhiva personala/Dani Grigore

Diete si programe de slabit miraculoase nu exista. Sa slabesti intr-un mod pasiv este imposibil. Singurul mod in care poti incepe cu adevarat sa slabesti este sa capeti noi obiceiuri. Obiceiuri sanatoase prin care iti poti modifica comportamentul.

Pentru inceput, daca vrei sa slabesti, trebuie sa decizi si sa constientizezi faptul ca esti dispus sa faci eforturile necesare pentru a ajunge la greutatea sau forma mult visata.

Incepe prin a aplica pe rand urmatoarele sfaturi, pana cand acestea vor deveni obiceiuri.

1. Fa miscare in zilele libere

In weekend sau cand avem zile libere tindem sa lenevim, sa facem curat prin casa sau sa iesim in oras. Foarte putini sunt cei care doresc sa faca miscare in timpul lor liber.

Este indeajuns sa faci 30 de minute de fitness sau jogging si, in cateva saptamani, vei deprinde un obicei sanatos care te va ajuta sa slabesti.

In plus, zilnic mananci, consumand calorii nenumarate, de ce nu ai face si miscare zilnic, astfel incat sa arzi o ...citeste mai departe despre "Incepe activ sa slabesti: 4 pasi concreti care sa te duca in directia buna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#4 pasi concreti ca sa slabesti, #sfaturi slabire antrenor fitness, #sfaturi nutritie slabire, #Dani Grigore antrenor fitness , #Stiri Viata sanatoasa