Metoda revolutionara de vindecare a ranilor inventata de un pescar islandez cucereste America

Duminica, 16 Iulie 2017, ora 22:45
2009 citiri
Metoda revolutionara de vindecare a ranilor inventata de un pescar islandez cucereste America
Foto: Arhiva Pixabay

Ranile cronice, care se vindeca foarte greu, pot fi de acum tratate mult mai rapid si usor cu ajutorul inventiei unui islandez nascut si crescut intr-un sat de pescari. Acestuia i-a venit ideea sa pune pe rana piele de peste, iar rezultatele sunt uimitoare.

Administratia Alimentelor si Medicamentelor din Statele Unite (FDA) a aprobat un tratament sau bazat pe piela de peste pentru ranile cronice.

Testele de pana acum au aratat ca acest tratament este mai eficient decat alte metode de a vindeca ranile, mai eficient chiar decat intestinul de porc, folosit de asemenea, si fara riscuri.

Un "plasture" din piele de peste, care abunda in omega 3, necesita mai putina procesare, riscurile sunt mult mai putine (decat in cazul in care se folosesc organe ale altor animale, care ar putea transmite boli) si vindecarea e mai rapida.

Acesta este pur si simplu pus pe rana, iar in scurt timp tesuturile gazda ajunga sa il incorporeze, formand un tesut sanatos.

Ideea i-a venit unui islandez, Fertram Sigurjonsson, ale carui prime amintiri, din copilarie, sunt legate de peste. Acesta pescuieste cod, carnea e vanduta, iar pielea uscata, deshidratata, sterilizata, ajungand sa valoreze, potrivit spuselor sale, mai mult decat aurul.

In tara sa, pielea pestelui e folosita din cele mai vechi timpuri, scrie Bloomberg. "Primii pantofi ai bunicului meu erau din piele de pisica de mare", isi aminteste acesta.

La fel ca toti islandezii, Sigurjonsson stie ca pielea de peste are efect antiinflamator natural, asa ca s-a gandit ca trebuie sa existe o cale de a grabi vindecarea folosind acest ingredient. A pus bazele unei companii, produsul sau a fost testat si verdictul i-a fost favorabil, mai cu seama ca pacientii sunt extrem de multi la nivel mondial, iar in cazul multora nu sunt potrivite alte tratamente.

Citeste si despre descoperirea care ar putea insemna sfarsitul ridurilor ...citeste mai departe despre "Metoda revolutionara de vindecare a ranilor inventata de un pescar islandez cucereste America" pe Ziare.com

#piele peste vindecare rani, #grabire vindecare rani, #piele peste proprietati, #rani cronice vindecare , #Stiri Viata sanatoasa