Michele Boiron: Maladiile cardiace sau canceroase si diabetul NU se trateaza prin homeopatie - Interviu

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 07:45
1660 citiri
Michele Boiron: Maladiile cardiace sau canceroase si diabetul NU se trateaza prin homeopatie - Interviu
Foto: Facebook/Boiron Romania

Cancerul si afectiunile cardiace nu pot fi tratate prin homeopatie, spre deosebire de anumite dureri, printre care cele musculo-scheletice, sustine Michele Boiron, care de 35 de ani promoveaza aceasta metoda de tratament.

Michele Boiron, fiica unuia dintre fondatorii laboratoarelor Boiron si care a scris numeroase carti despre homeopatie (banii proveniti din vanzarea volumelor sale fiind donati asociatiilor umanitare pe care le sustine) a revenit in Romania pentru Congresul National de Farmacie si a vorbit intr-un interviu acordat Ziare.com despre marea sa pasiune: homeopatia.

Aceasta a discutat despre cateva situatii in care trebuie sa folosim homeopatia si cand nu, explicand in privinta acestei metode nu exista o limita de varsta, ea putand fi utilizata chiar si in cazul bebelusilor.

Prin ce se deosebeste homeopatia de medicina alopata?

Mai intai de toate, homeopatia se diferentiaza de terapeutica conventionala prin metoda sa de preparare, numita prin dilutii succesive, ...citeste mai departe despre "Michele Boiron: Maladiile cardiace sau canceroase si diabetul NU se trateaza prin homeopatie - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Michele Boiron homeopatie, #Michele Boiron Romania, #Michele Boiron laboratoare Boiron , #Stiri Viata sanatoasa