Painea Sylvester Graham - Painea ideala a vegetarienilor

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 18:05
1326 citiri
Painea Sylvester Graham - Painea ideala a vegetarienilor

Alimentatia vegetariana este imbratisata in ziua de astazi de o multime de oameni, care incearca astfel fie sa slabeasca, prin diete punctuale, fie ca parte a unui intreg stil de viata sanatos, prin evitarea toxinelor si grasimilor din carne pe termen lung.

Vegetarienii nu mananca deloc carne, dar pot consuma totusi produse de provenienta animala, adica lactate, oua sau miere. Cei mai stricti dintre ei, veganii, le evita pana si pe acestea din urma, si aleg sa consume exclusiv produse vegetale - legume, fructe, plante si seminte.

Ca si cei care au un regim omnivor, vegetarienii consuma cu regularitate si paine, pentru carbohidratii - principala sursa de energie a organismului - si pentru fibrele din cereale.

Sigur ca nu orice paine este potrivita, intr-un regim in care fiecare aliment este ales cu mare atentie si are rolul sau bine determinat. Aceasta nu trebuie sa contina E-uri, conservanti sau organisme modificate genetic, trebuie neaparat sa fie din faina integrala si cel ...citeste mai departe despre "Painea Sylvester Graham - Painea ideala a vegetarienilor" pe Ziare.com

#Painea Sylvester Graham, #painea ideala vegetarieni, #paine graham dieta , #Stiri Viata sanatoasa