Prima reactie a Ministerului Agriculturii dupa anuntul OMS despre carnea procesata

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 14:12
1091 citiri
Prima reactie a Ministerului Agriculturii dupa anuntul OMS despre carnea procesata
Foto: Arhiva Ziare.com

Studiul prezentat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) privind produsele din carne si carnea rosie nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrijorare pana cand nu se vor pronunta cele trei institutii ale statului abilitate cu sanatatea umana, a declarat miercuri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

"Nu este un moment care trebuie sa ne sperie pentru ca avem pe de o parte Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului, iar pe de alta parte, ANSVSA si Ministerul Sanatatii. Sunt cele trei entitati legale care trebuie sa se pronunte. Nu as face alte comentarii decat dupa ce specialistii se pronunta, dar nu cred ca este un motiv de ingrijorare si nu cred ca trebuie sa ne speriem de acest studiu.

Am vazut reactii si dintr-un sens si din celalalt, dar este de datoria celor trei institutii din tara noastra care se ocupa de sanatatea umana sa analize foarte clar ce se spune acolo", a declarat, miercuri, la Indagra, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel ...citeste mai departe despre "Prima reactie a Ministerului Agriculturii dupa anuntul OMS despre carnea procesata" pe Ziare.com

#Daniel Constantin OMS carne, #carne procesata cancerigena OMS, #OMS carne procesata , #Stiri Viata sanatoasa